Răspunsul lui Băsescu la ameninţările vicepremierului rus: „Este un exces, sub influenţa băuturilor alcoolice”

Răspunsul lui Băsescu la ameninţările vicepremierului rus: „Este un exces, sub influenţa băuturilor alcoolice”

Traian Băsescu, preşedintele României, a răspuns pe un ton dur declaraţiilor făcute de vicepremierul rus Dmitri Rogozin, care a adus ameninţări la adresa ţării noastre, pe un site de socializare.

„Rogozin este un om extrem de impulsiv, de orgolios, iar în cazul de faţă eu suspectez că a făcut declaraţiile după ce se împrietenise bine cu vreo câteva sticle cu vodcă. Este evident că nu poţi să iei în consideraţie acest tip de declaraţii. Ce să ne spună Rogozin, cine suntem? Dacă are nevoie, îi spunem noi lui cine suntem, dacă nu ştie. Şi îi pot spune eu că suntem o naţiune care a tărit între trei imperii, Imperiul Rus la răsărit, Imperiul Otoman la sud şi Imperiul austro-ungar la vest şi suntem tot aici, ei a trebui să plece de pe-aici. Ăştia suntem noi, iar Rogozin ar trebui să bage bine în cap lucrul acesta”, a comentat Traian Băsescu în direct la Digi24.

„Eu nu pot să consider că astfel de declaraţii, cel puţin până la proba contrară, sunt declaraţii oficiale ale statului rus. Este un exces, sub influenţa băuturilor alcoolice sau al nervilor. Sau, amândouă la un loc”, a mai spus Traian Băsescu.

  1. S-a găsit cine să vorbească despre prietenia cu alcoolul :)))))))))))))))))))))))))))))))

    Raspunde
    • Uite cine vorbeste,se mandreste si aduce vorba despre trecut (care nu e meritul sau) el sa vorbeasca despre ce a facut el cu poporul acesta si cu tara noastra.

      Raspunde
  2. are dreptate rusi sa stea acolo la ei si sasi vada mai departe votca lor iar putin este un maniac, nebun si un pericol pentru EUROPA

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.