Job-ul care aduce EXTREM DE MULȚI BANI, dar pe care NIMENI NU ÎL VREA. Care este MOTIVUL!

Job-ul care aduce EXTREM DE MULȚI BANI, dar pe care NIMENI NU ÎL VREA. Care este MOTIVUL!

Lucrurile care îi motivează pe angajați sunt multe și diferă de la o persoană la alta. La o primă vedere un salariu colosal, plata chiriei, asigurarea mașinii de serviciu cu tot cu șofer și banii necesari plății facturilor de utilități, lună de lună, ar părea pentru orice angajat motivația perfectă.

Nu și pentru cea care a condus departamentul de investigații a abuzurilor asupra copiilor din Marea Britanie.

Dame Lowell Goddard (FOTO), şefa departamentului a şocat pe toată lumea prin decizia de a-şi da demisia. Aceasta câştiga un salariu de bază de 360.000 de lire şi îi erau asigurate chiria, maşina cu şofer şi 12.000 de lire pe an pentru facturile de utilităţi.

Justice Lowell Goddard the New Zealand judge who is to head the new child abuse inquiry in England. Pic: Keith Waldegrave See story Simon Walters

Cu toate acestea, ea nu a rezistat prea mult în funcție. Iar situația sa nu este una singulară. Alte două femei care s-au aflat în această funcție au renunțat rapid la toate beneficiile oferite de job.

Dame Lowell Goddard a invocat în demisia sa dificultatea de a lucra la depărtare de casă, fiind originară din Noua Zeelandă.

Lucy Duckworth, cea care conduce departamentul consultativ al victimelor şi supravieţuitorilor, a declarat că fosta preşedintă „a făcut o treabă incredibilă” în ce ţine de obţinerea probelor şi avansul anchetei.

„Sunt frustrată de situaţie şi consider că toată lumea este, dar cred că Goddard a oferit enorm pentru această anchetă – a venit în Marea Britanie din partea cealaltă a lumii, a lucrat din greu şi a fost o profesionistă adevărată”, spune Duckworth.

Decizia sa de a se retrage a fost aprobată de Secretarul de Interne Amber Rudd, care a declarat: „Confirm faptul că doamna Goddard mi-a trimis în scris demisia sa din funcţia de preşedinte al anchetei independente a abuzurilor contra copiilor şi am acceptat. Vreau să asigur pe toată lumea de interesul asupra continuării anchetei, în special victimele şi supravieţuitorii şi să le spun că ancheta va avea curând un nou preşedinte. Aş dori să îi mulţumesc lui Goddard pentru contribuţia sa în anchetă”.

Se aşteaptă ca ancheta masivă să dureze cel puţin 10 ani şi trebuie să ia în considerare acuzaţii de abuz care datează de decenii.

În cererea de demisie, fosta preşedintă, care a fost numită în aprilie 2015, a scris următoarele: „Vă anunţ cu regret că am decis să demisionez din funcţia de preşedintă a anchetei abuzurilor asupra copiilor, imediat. Am încredere că veţi accepta această decizie”.

Surse din interiorul departamentului susțin, însă, cu totul altceva. Mai mulți angajați aflați în subordinea lui Dame Lowell Goddard spun că aceasta era autocratică, avea o memorie slabă și avea dificultăți în înțelegerea legii britanice.

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.