Mai multe articole din rubrica "" ↑

Jocurile politice, acum mult mai AMUZANTE

Jocurile politice, acum mult mai AMUZANTE

Ultimele trenduri pe internet sunt jocurile politice, dar nu cele mârșave care se joacă în parlament, ci unele virtuale.

„Scufundă flota ca să o vezi pe frumoasa Elena dezbrăcată de secrete!” Aşa sună îndemnul unuia dintre zecile de jocuri care circulă pe Internet cu cea care aspiră la fotoliul de preşedinte. Dacă Udrea rămâne fără haine, Vadim Tudor e dansator pe sârmă, iar Monica Macovei te ajută să-i prinzi pe corupţii României. Totul online!

Candidatul independent la alegerile prezidenţiale de duminica viitoare, Monica Macovei, se luptă într-un mod inedit pentru cea mai înaltă funcţie în stat. Extrem de activă pe reţelele socializare, Monica Macovei a lansat un joc online „Oprim corupţia!”, în care participanţii trebuie să îi prindă pe cei care ne fură ţara.

După ce apasă butonul „Start”, simpatizanţii fostului ministru al Justitiei pot experimenta rolul de procuror DNA şi pot aresta online corupţii din administraţia locală, Parlament şi Guvern. Astfel le poţi pune cătuşele lui Victor Ponta, Radu Mazăre sau Verestoy Attila. De departe, cel mai popular joc cu politicieni, este cel care o are în prim-plan pe Elena Udrea. Denumit sugestiv „Dezbrac-o pe Udrea”, jocul are numeroşi fani în mediul virtual, fiind accesat de peste 380.000 de ori. Celebra blondă apare îmbrăcată în pirat, iar jucătorii o pot dezbrăca dacă scufundă câte o navă. O lovitură bună, o haină în minus.

Internauţii se pot distra şi cu Vadim Tudor, cel care candidează pentru a cincea oară la preşedinţie. „Pocneşte-l pe Vadim” sau „Scoate dracii din Vadim” sunt doar câteva dintre jocurile în care apare controversatul politician.

Deși nu veți avea plăcerea de a o vedea umilită în vreun fel pe pe Macovei jocul este interesant deși grafica lasă de dorit, totuși cât timp nu îl luați prea în serios jocul e recomandat pentru toate vârstele.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.