Klaus Iohannis ÎNFURIAT după ce a avut parte de un INCIDENT DE PROTOCOL la aterizarea la Paris

Klaus Iohannis ÎNFURIAT după ce a avut parte de un INCIDENT DE PROTOCOL la aterizarea la Paris

Preşedintele român Klaus Iohannis s-a arătat vizibil iritat după aterizarea aeronavei prezidențiale, marți, la prânz la Paris.

Iohannis a fost  protagonistul unui incident de protocol imediat după aterizarea aeronavei prezidenţiale, când soţia sa, Carmen, nu a fost escortată de nimeni la maşină oficială. În plus, niciunul dintre cei prezenți alături de președinte nu i-a luat haina de iarnă, aşa că acesta a aruncat-o demonstrativ pe maşină.

Un aghiotant francez aflat în comitetul de primire a recuperat haina şi i-a înmânat-o generalului Lucian Pahonțu, şeful SPP, care a aşezat-o lângă preşedinte în maşină.

Potrivit informaţiilor pare a fi vina protocolului francez pentru acest incident. Preşedintele şi soţia sa trebuiau preluaţi din avion şi conduşi la maşină de către reprezentanţii ţării gazdă, ceea ce nu s-a întâmplat.

Preşedintele Klaus Iohannis a plecat, marţi dimineaţa, într-o vizită oficială la Paris, unde urmează să se întâlnească cu preşedintele Franţei, Francois Hollande.

Foto: romaniatv.net

  1. Intreb!Presedintele Romaniei cu sotia sa,erau „oaspeti de o pruna din borcanul cu dulceata”?Cata emfaza si lipsa de respect ,din partea celor ce se spune ca:sunt cei mai protocolari si educati din EU

    Raspunde
  2. Si multe altele ,o sa ….ise mai a Intample …cu U.E..!!

    Raspunde
  3. Foarte bine a facut domnul Presedinte Klaus Johannis , sa invete si cei din UE sa ne respecte si pe noi Romanii
    Sa nu ne mai lasam calcati in picioare
    Bravo
    Il felicit
    Sa nu uitam ca si prima Doamna trebe respectata si sa i se acorde atentie

    Raspunde
  4. la ce va asteptati ca doar se stie ca francezii ii urasc pe nemti. iar pe nemtii romani cu atat mai mult, pt ca urasc si romanii! :))))))))

    Raspunde
  5. probabil ca au vrut sa-si arate respectul ptr noi romanii?

    Raspunde
  6. Niste nesimtiti aroganti francezii!Mai precis prosti si aroganti.Daca nu era germania de mult erau si ei in criza si recesiune.kakanary!

    Raspunde
  7. Francois Hollande un limbric inganfat si infatuat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.