La ACL se pun deja noii miniştri. Inclusiv de la Arad!

La ACL se pun deja noii miniştri. Inclusiv de la Arad!

Bucurie mare în rândul reprezentanţilor ACL Arad după ce Klaus Iohannis a câştigat funcţia de preşedinte al României.

Nici nu s-a uscat bine cerneala ştampilelor pe buletinele de vot, că unii se şi văd deja miniştri şi secretari de stat în noul guvern.

Cel puţin aşa zice gura lumii cea slobodă, care s-a dovedit suficient de ancorată în realitatea politică în ultima vreme.

Despre cine, ce şi unde, în zilele următoare!

  1. cam devreme zic eu, nu cred ca Iohaniis o sa faca o asemenea greseala…sa aduca fosti ministri din guvernul boc sa fie din nou la putere. E nevoie de oameni noi, tineri, nu de fosile cu imaginea sifonata. Sa nu puna si astia carul in fata boilor, cine stie ce urmeaza, vom vedea…

    Raspunde
  2. daca vor pune iar pe Igas si altii vom ajunge inapoi de unde am plecat. sau cu Falca tot aia e. oameni de acest gen trebuie sa stea deoparte. regimul lui Basescu trebuie sa se incheie. Dumnezeu sa-l lumineze pe Johannis !

    Raspunde
  3. nu pe cei enumerati.ce ziceti de blaga,predoiu,mru,frunzaverde,udrea,poate din greseala si madam boghicevici.

    Raspunde
  4. voi chiar credeti ca iohannis o sa mai puna pe astia ministri? nici vorba, ar trebui sa fie dement, romanii nu mai pot fi intimidati asa de usor, la o adica cine a ales poate sa si vrea sa il schimbe daca nu face ce a promis. acum legea e modificata presedintele se suspenda cu 30% din prezenta la referendum. Dar toti nu luati in calcul cea mai simpla varianta, presedintele poate suspenda parlamentul, poate declansa alegeri anticipate, ar fi cea mai buna solutie, zic eu…

    Raspunde
    • Ar fi intradevar, cea mai corecta treaba, cu un parlament nou, cu oameni fara trecut criminal, si nu inruditi cu mafiile care sau format in timp!!

      Raspunde
  5. Dragi comentaci,chiar sunteti naivi…..daca o luam pre treaba veche,s-au schimbat hotii vechi cu hotii noi ! De asta cred ca postacul care a spus ca trebuie oameni noi,nepatati,profesionisti si onesti,a avut dreptate ! Dar ce te faci cu musiu Blaga,care e vechi,corupt si alte cele ?? Pai daca se merge cu el ca premier,iar ajungem de unde am plecat !

    Raspunde
    • Din pacate acolo vom ajunge. Tineretul a votat Johannis….fiind evident cu creerele spalate de propaganda. In maxim 3 luni o sa avem guvern nou cu Base , Udrea Blaga , Videanu si compania. Dar , intotdeauna poporul are dreptate.

      Raspunde
  6. Ca sa puna un nou guvern trebuie sa plece Poanta, ori asta a dovedit deja ca este ahtiat de functii si ca raspunde propmpt (pisicut) solicitarilor baronilor si din cauza asta nu va pleca. Din pacate PSD are peste 50% in Parlament asa ca va fi cam greu de dat jos.

    Raspunde
  7. Nu am locde munca si nici nu vreau sa am,dar imi place sa postez doar tampeni si sa imi dau cu presupusul la toate !!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  8. fugiti mai cu ministrii de la Arad iar vreti sa va faceti de ras?

    Raspunde
  9. Doamna Boghicevici este cea mai buna alegere pentru Ministerul Muncii: competenta, onesta si serioasa!
    Aradul s-ar mandri cu dansa!

    Raspunde
  10. Sunt de acord cu tine Luana, doamna Boghicevici ar fi o alegere foarte buna pt Ministerul Muncii, mai ales ca l-a mai condus si a avut rezultate bune.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.