La Arad, PDL a înfrânt PNL. DEFINITIV și IREVOCABIL

La Arad, PDL a înfrânt PNL. DEFINITIV și IREVOCABIL

Retragerea deputatului Eusebiu Pistru (ex. PDL) din cursa pentru președinția organizației județene a PNL i-a lăsat în offside pe majoritatea vechilor liberali care s-au pus în spatele lui în speranța unei schimbări la vârful organizației, menite a pune capăt „erei Falcă” în fruntea partidului, la Arad.

În realitate, nu a fost vorba decât despre o despărțire a apelor în noul PNL, care a separat „echipa” de „elementele destabilizatoare”. De acum, Falcă și ai lui știu pe cine se pot bizui și pe cine nu, cu toate consecințele și „execuțiile” care vor urma.

Vechii liberali, altădată uniți ca o nucă, s-au împărțit în două tabere în acest joc bine orchestrat, pierzându-și astfel absolut orice greutate în noua formațiune, care rămâne în continuare la discreția lui Gheorghe Falcă.

 1. nimic nou. Falca e etern la Arad

  Raspunde
 2. Pe bune, cat de idioti sa fie?! Liberalii au o singura sansa: sa mearga mai departe si sa candideze ca si cum nu s-a intamplat nimic. Calin Abrudan – asta este sansa ta. Adu-ti aminte cand ai candidat prima data impotriva lui Mehelean si te-au lasat balta si ai tai. Cine a fost alaturi de tine in ziua votarii?! 4 ani mai tarziu ai castigat primaria. Du-te si acum, singur daca trebuie, inainte. Si daca pierzi, ramai ca un reper.

  Raspunde
  • Reperu lu pește, mai oportunist ca abrudan nu existā, mereu a jucat la cel putin doua capete dar lumea s-a lămurit….un semidoct rāsuflat, falcă-l va face muci.

   Raspunde
 3. Sergiu Balcea marea trădare a PNL!un obedient!

  Raspunde
 4. nu se mai poate face nimic. nu se mai pot depune candidaturi. Abrudan s-a retras ca sa nu se faca de ras. a mirosit tradarea. restul sunt povesti

  Raspunde
 5. Vechii liberali au fost totdeauna niste bișnițari leneși și cu gura mare.

  Raspunde
 6. Au prins pdistii un culoar formidabil, conducere pnlista formata di fotbalisti rasuflați și amici de chefuri , tineri cu muci pe piept și nimic in cap….logic că pdiștii i-au termiinat….plus bâlcea o nonvaloare promovată de pnl i-a tradat cu o seninătate duioasă….

  Raspunde
 7. De cand PNL a intrat in mocirla pdl , nu mai e partid , se rasucesc Bratienii in mormant cand vad ce a ajuns partidul sub atenta indrumare a demolatorului falca !

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.