La Arad se cere RENUMĂRAREA VOTURILOR! Peste 12.000 de buletine de vot au fost ANULATE

La Arad se cere RENUMĂRAREA VOTURILOR! Peste 12.000 de buletine de vot au fost ANULATE

În municipiul Arad se cere renumărarea voturilor, după ce peste 12.000 de buletine de vot au fost anulate la alegerile locale de duminică.

Cei care au cerut renumărarea voturilor sunt reprezentanții PSD Arad, cărora li se pare suspect faptul că au fost anulate 12.000 de voturi.

„Am cerut instanței să dispună renumărarea voturilor. Suntem convinși că o mare parte dintre voturile anulate ar fi trebuit să revină Partidului Social Democrat”, a declarat deputatul Dorel Căprar, președintele Organizației Județene PSD Arad.

  1. Vaaai ce prostii debiteaza individul asta… Ar trebui si o pedeapsa pentru el daca ii pune pe aia sa numere si nu iese cum a zis el!

    Raspunde
  2. Este o cifra absolut normala. 12000 impartit la peste 400 de sectii de votare, inseamna o medie de aproximativ 30 de buletine de vot per sectie. Daca tinem seama ca au fost 3 scrutinuri, primar, CL si CJ, inseamana vreo 10 voturi anulate pentru fiecare. Adica nu ii chiar absurd sa ai la vot 10 persoane in fiecare sectie care sa isi anuleze votul. Absurd ii Caprar!

    Raspunde
  3. Cineva nu și-a făcut temele. E regretabil că un deputat nu face diferența între „voturi nule” și ” buletine de vot anulate”. Buletinele de vot anulate sunt acele buletine de vot care nu au fost folosite, ele nu au ajuns în urnă, deci nu au cum să revină unui partid sau altuia.

    Raspunde
  4. Gunoaiele astea de PSD-isti au facut show in ziua votului in toate sectiile, ei au fost cei care au cerut sa fie anulate buletinele cu probleme, si acum ei dupa ce au vrut sa anuleze cu caruta acum fac pe miratii? gunoaielor! sunteti niste jeguri umane!

    Raspunde
  5. Asa au făcut și la alegerile prezidențiale
    PSD-ul un partid disperat după putere

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.