Se luptă pentru viața sa, după ce a făcut un LUCRU BANAL pe care mulţi îl fac

Se luptă pentru viața sa, după ce a făcut un LUCRU BANAL pe care mulţi îl fac

Un bărbat de 32 de ani a fost diagnosticat cu cancer în fază terminală, după ce a făcut un lucru banal, pe care mulți tineri îl fac.

Damien Platt se luptă acum pentru viața lui, după ce ani la rând a petrecut mult prea mult timp la solar. A cheltuit 7.000 de lire sterline pe ședințele la solar, unde a stat câte 9 minute aproape zilnic. A ajuns să sfideze recomandările specialiștilor, din „dorința de a arăta cât mai bine”.

O greșeală care l-a costat sănătatea. În 2010, tânărul a fost diagnosticat cu cancer de piele și i s-a spus că mai are doar 10 luni de trăit.

Vestea medicilor a fost una cruntă, însă, Damien își dorește atât de mult să trăiască, încât a acceptat să fie supus unui tratament experimental agresiv.

A reușit, astfel, să-și prelungească viața, iar acum regretă obsesia care l-a adus în această situație.

Tratamentul agresiv a reuşit să îi prelungească viaţa, dar tânărul regretă acum obsesia care l-a adus în această situaţie.

„Îmi plăcea încrederea pe care mi-o aducea bronzul, mai ales că toată lumea spunea că arăt atât de sănătos. Nu puteam merge nicăieri fără o şedinţă la solar înainte”, a mărturisit tânărul.

„Acum încerc pur şi simplu să fiu cât mai fericit în puţinul timp care mi-a mai rămas. Tratamentul va înceta, în cele din urmă, să dea randament, aşa se întâmplă în toate cazurile, e doar o chestiune de timp”, a adăugat el.

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.