Mai multe articole din rubrica "" ↑

La cumpăna dintre ani, artiștii arădeni vă invită la spectacol

La cumpăna dintre ani, artiștii arădeni vă invită la spectacol

Un spectacol special, într-o seară specială, ne propun artiștii arădeni.

„Pași spre An Nou” se intitulează spectacolul – divertisment de muzică și poezie pe care ni-l dăruiesc, în 31 decembrie, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” și Trupa Marionete, Filarmonica Arad și Centrul Municipal pentru Cultură Arad.

„Am strâns laolaltă actori și muzicieni și am pus la punct un proiect care să-i bucure pe spectatori în una dintre cele mai speciale seri ale anului. Dorim ca «Pași spre An Nou» să fie darul nostru, al artiștilor arădeni, pentru toți cei care ne-au fost alături, chiar dacă doar virtual, în anul acesta atât de greu pentru noi toți” – a declarat Bogdan Costea, managerul Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.

„Pași spre An Nou” este un bun prilej de reîntâlnire cu actorii Oltea Blaga, Liliana Balica, Oana Kun, Mariana Tofan, Roxana Sabău, Robert Pavicsits, Alex Popa, Nuți Dorobanțu, Sorin Dorobanțu, Izabela Cotescu și cu muzicienii Florin Gherghel (concertmaistru), Natalia Gorceacova (vioară), Gavril Cenadan (violă) și Romeo Sălăjan (contrabas).

Spectacolul va fi difuzat, începând cu ora 18, pe paginile de facebook ale Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, Trupei Marionete, Filarmonicii Arad și Centrului Municipal pentru Cultură Arad.

De remarcat, că organizatorii transmit mulțumiri speciale Domeniilor Lupaș, pentru găzduire.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.