La mâna lui Ţiţirigă: PNL şi PSD se bat în Timiş pentru a obţine sprijinul PP-DD!

La mâna lui Ţiţirigă: PNL şi PSD se bat în Timiş pentru a obţine sprijinul PP-DD!

Viaţă grea pentru viceprimarul Aradului, Cătălin Ţiţirigă, de când a fost desemnat preşedinte interimar al PP-DD Timiş. Potrivit informaţiilor noastre, acesta ar fi curtat intens de liberalii din Timiş, pentru a obţine sprijinul consilierilor municipali ai PP-DD, care să-i asigure, astfel, o majoritate primarului Nicolae Robu în Consiliul Local Municipal. De cealaltă parte, liderul social-democrat Titu Bojin „forţează” la respectarea protocolului semnat între PSD şi PP-DD.

Întrebat de Newsar.ro despre cele două probleme, Cătălin Ţiţirigă a declarat că nu are nici o problemă în a respecta protocolul cu PSD, atâta timp cât respectul este… reciproc. „Noi avem protocolul cu PSD. Trebuie să respectăm acest protocol, dar să-l respecte şi ei, nu numai noi”, a spus viceprimarul Aradului.

Legat de sensibila problemă a majorităţii din Consiliul Local Timiş, Cătălin Ţiţirigă a fost cât se poate de diplomat: „Consilierii PP-DD vor vota proiectele bune pentru cetăţenii Timişoarei”.

Cu alte cuvinte, atât PNL cât şi PSD sunt, în Timiş, la mâna PP-DD.

CITEŞTE ŞI:

CULISE/ Nebănuite sunt cărările politicii! Cum vrea Falcă să-i salveze funcţia lui Ţiţirigă

  1. Tot Aradul e mai tare ….

    Raspunde
  2. Cred ca e suficient de inteligent Titiriga sa i lase cu buza umflata pe PSD isti

    Raspunde
  3. TIMIȘOARA E UN ORAS DE DREAPTA NU UN ORAS COMUNIST !!!!!!

    Raspunde
  4. Titiriga nu are nici un merit. E si el un biet actor intr-o piesa regizata de Falca, asa cum sunt toti din Aradul asta rural plin de prosti

    Raspunde
  5. Sunt convins ca Titiriga le va da exact ce merită PSD istilor ,are ocazia sa se răzbune pe ei dupa ce acum 3ani a fost dat afara din PSD fără nici o explicație !

    Raspunde
  6. putulica asta , venit de la coada vacilor , din sebis ,a ajuns mare boss , in arad .
    fost presedinte PSD sebis , ales consilier local PP-DD ,in arad , acum este gata sa treaca in barca PNL timis .

    Raspunde
  7. cu personaje ca Titiriga va mai mirati ca suntem ultimii in Europa, asa politicieni asa nivel de cultura si trai, vai de tara asta si ce o sa mai vina peste ea…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.