Laurențiu Roșu: „Debutul meu la UTA nu a fost așa cum mi l-aș fi dorit”

Laurențiu Roșu: „Debutul meu la UTA nu a fost așa cum mi l-aș fi dorit”

Debutul lui Laurențiu Roșu la UTA Arad nu a fost cum se aștepta, iar înfrângerea de la Satu Mare l-a demoralizat pe noul antrenor al Bătrânei Doamne.

„Din păcate debutul meu la UTA nu a fost așa cum mi l-aș fi dorit. Evoluția noastră a fost influențată încă din primele minute, când arbitrul a dictat penalty împotriva noastră și eliminare. Toată munca din această săptămână nu am putut să o punem în aplicare pentru că a trebuit să jucăm cu un om în minus. Am încercat să improvizez pe parcurs, pe unele posturi, cu anumiți jucători, însă trebuie să fim conștienți că am pierdut datorită greșelilor noastre“, a declarat Laurențiu Roșu.

„Vom corecta aceste greșeli și vom continua să muncim la fel de mult cum am făcut-o și săptămâna aceasta sau chiar mai mult, pentru ca pe viitor să nu se mai întâmple astfel de situații. Ne dorim să câștigăm următorul meci. E foarte important să obținem o victorie pentru că această echipă are deja patru înfrângeri consecutive. Numai putem continua pe această linie, ci trebuie să câștigăm următoarea partidă”, a precizat antrenorul UTA-ei.

Sursa: UTA Arad

 

Loading...
  1. mai ai max 2 meciuri pe banca lui UTA
    uimeste-ne cu valoarea ta , sau intoarce-te
    la stana lui beeecaaaaliiiiiiiiiiii

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.