Liberalii, despre deputatul Florin Tripa: „Nu poate face băi de mulțime și nu se poate distra cum vrea el pe banii arădenilor”

Liberalii, despre deputatul Florin Tripa: „Nu poate face băi de mulțime și nu se poate distra cum vrea el pe banii arădenilor”

„Nu a fost destul pentru deputatul Florin Tripa că a tăcut vinovat atunci când PSD a luat banii arădenilor și i-a dus în județele pe care le controlează. Tripa ar vrea acum ca și bruma de bani rămasă Aradului să fie confiscată tot de PSD și folosită pentru chefurile parlamentarilor și primarilor psd-iști, prin județ”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Arad.

„În aproape un an de zile nu a demonstrat nici competență, nici eficiență și nici patriotism local în Parlamentul României. Cu Tripa sau fără Tripa în Parlament, pentru Arad era același lucru, deși dacă în locul său ar fi fost un deputat priceput, județul nostru ar fi avut probabil de câștigat”, se precizează în comunicat.

„Ultima izbucnire a psd-istului Tripa se referă la faptul că nu poate face băi de mulțime și nu se poate distra cum vrea el pe banii arădenilor, fiindcă instituțiile subordonate Consiliului Județean Arad funcționează în temeiul legii și nu la comandă politică. Desigur, Tripa ar putea organiza chermeze și mese întinse din banii pe care i-a adus el ca parlamentar pentru primăriile din județul Arad. Doar că nu i-ar ajunge nici de un covrig uscat și o cafea lungă, pentru că, așa cum au putut arădenii constata, în loc să reprezinte interesele Aradului în Parlament, Tripa și ai săi reprezintă interesele PSD împotriva Aradului. Cât despre sfaturile de alde Tripa, noi acceptăm opiniile, sfaturile, observațiile și criticile tuturor celor care lucrează pentru arădeni și pun umărul la dezvoltarea Aradului, dar nu acceptăm lecții de la cei care pierd timpul bârfindu-i pe cei care muncesc”, se mai arată în comunicat.

  1. nici dracu nu-l baga in seama.pasajeleeeee tripaaaaa …….

    Raspunde
  2. In 27 de ani ,Aradul nu a avut la guvernare o echipa PSD atat de incompetenta si rau intentionata. Luati exemplu de la PSD din judetele TIMIS si BIHOR

    Raspunde
  3. sa mearga in Craiova sa vada pasaje,ei nu stau ca noi votantii la barierele de la pasaje .circula la capitala doar cu avionul pe banii contribuabililor.ne meritam soarta ca tot noi i-am votat,dar sper sa nu-i mai voteze lumea.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.