Lider ALDE: În PNL Arad războiul pentru accesul la banul public este acut

Lider ALDE: În PNL Arad războiul pentru accesul la banul public este acut

Organizația județeană a ALDE Arad consideră vizita lui Călin Popescu Tăriceanu o recunoaștere a faptului că arădenii au fost printre primii din țară care au realizat fuziunea dintre PLR şi PC fără niciun fel de probleme, dar și un imbold pentru accelerarea activității, în pregătirea alegerilor locale de anul viitor, se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii politice.

Copreședinții Ionel Ciupe și Mircea Purcaru au subliniat că ALDE Arad susține punctul de vedere al lui Călin Popescu Tăriceanu privind pregătirea listelor de candidați pe bază de meritocrație și că, spre deosebire de alte partide, competiția internă este deschisă, cu precizarea că nu vor fi acceptaţi „migratori” de la alte partide care vin cu pretenția de a fi înscriși primii pe liste.

„Noi am devansat termenul de consolidare stabilit la nivel național, dar aceasta nu înseamnă că nu suntem deschiși către toți cei care aleg calea liberalismului, care au înțeles că există un partid în care pot să-și exprime și să-și pună în valoare ideile. Am fost remarcați, nu doar acum, ci și la reuniunile din alte județe, drept o organizație din țară care a realizat fuziunea fără nici un fel de probleme. Am dorit ca președintele Tăriceanu să poată demonstra tuturor că, dacă la Arad se poate, oriunde se poate realiza unitatea, trecându-se peste orgolii prost înțelese sau interese personale și de grup. Au fost prezenți la întâlnirea cu Tăriceanu 400 de membri ALDE, care au și uitat deja că au fost la PLR sau PC, au socializat, au discutat între ei ca vechi prieteni. Suntem singurii reprezentanți ai liberalismului românesc, singurii din marea familie liberală europeană. Sperăm ca liberalul Tăriceanu să aibă din nou, ca și în 1990, prilejul de a se mândri cu Județul Arad. Mai ales că acum nu mai agită nimeni coasa când este vorba despre liberali”, a declarat Ionel Ciupe, co-preşedintele ALDE Arad.

La rândul său, co-președintele Mircea Purcaru a precizat: „Mă bucur că atât președintele fostului PC, Daniel Constantin, cât și Călin Popescu Tăriceanu, președintele fostului PLR, acum copreședinți ai ALDE, nu mai au nici o emoție în privința definitivării fuziunii la Arad. I-am spus domnului președinte al Senatului României că din primul moment al anunțării fuziunii am coștientizat că ne revine sarcina de a demonstra, la nivelul județului Arad, că noi suntem adevărații liberali, că Aradul nu mai poate să rămână fieful lui Falcă, PDL-istul care s-a vopsit în liberal ca să înșele oamenii. I-am mai spus că în județ încă se mai agită, ba chiar se ascut coasele, dar nu în rândul cetățenilor, ci în sânul așa-zisului PNL, unde războiul pentru accesul la banul public este acut.”

  1. 1.PNL Arad in razboi pentru banul public…..asta o spun lideri ALDE care se afla la guvernare, asta da tupeu PSD ist :)))))
    2.In Arad s-a facut facut fuziunea fara probleme? Intre doua partide care avea aproape nimic si practic a fuzionat un nimic cu alt nimic ce probleme sa fie?
    Mai spuneti 1 nume „sonor” la PC si altul la PLR in afara de Purcaru si Ciupe, asta in conditiile in care ii putem considera pe domnii Purcaru si Ciupe nume sonore 🙂
    Hilar este insa faptul ca Tariceanu vorbeste de migratori politici si Ciupe sustine asta in conditiile in care ei doi sunt primii migratori pe listele ALDE, iar domnul Purcaru vine din Partidul Conservator care in 2004 era aliat cu PSD in 2009 cu PNL ca in 2015 sa fie umarul stang pe care isi sprijina guvernul PSD a lui Ponta, mai exact pe votul parlamentarilor migratori din PNL, si, parerea mea este ca in 2016 vor face o alianta cu PSD altfel nu trec pragul electoral.
    3. Hilar este si sa auzi din gura dlui Purcaru despre vopsiti cand domnia sa in persoana este PCist de „vaza” vopsit in „liberal european” PC-ist a securistului Voiculescu , cu decizie CNSAS si hotarare judecatoreasca, si actual puscarias…… chiar de-a dreptul hilar !

    Raspunde
  2. Bai ciupe, esti cam mincinos. Unde naiba au fost in sala 400 persoane? Nu tie putin rusine sa vi cu asemenea minciuni?

    Raspunde
  3. Frustraților a fost si sus si jos la RATIO deci vreo 320 de persoane.Intrebati personalul.

    Raspunde
  4. Ciupe si Purcaru doi oameni seriosi si de incredere.Iar mor de necaz PDL-isti!

    Raspunde
  5. Razboiul pe banul public se ascute , iar PNLl stie de la Blaga cum se lucreaza cu borcanul de miere

    Raspunde
  6. Tare asta cu PNL-ul… si probabil absolut reala. Dupa referenul vesnic „jos Ponta”, pentru ca nu au nimic constructiv, pe locul doi este refrenul: „vrem la putere”(ciolan)…

    Raspunde
  7. ALDE are un drum lung de facut, un drum care trebuie sa puna partidul in evidenta, care sa puna in valoare toate proiectele partidului. ALDE are toate șansele și trebuie să fie a treia putere politică din România, după alegerile din 2016, iar acest lucru este confirmat deja de ultimele sondaje de opinie aparute în spațiul public.

    Raspunde
  8. Cred ca ati gresit judetul….aici nu este teleormanul iar psd-istul tariceanu vopsit acum in liberal nu poate avea priza in Arad. Ar trebui sa-si incerce norocul in judetele cu somaj mare ,unde oamenii sant mai „creduli”.

    Raspunde
  9. Ma nimuricule balos care esti , daca Tariceanu e liberal vopsit atunci tu ce naiba ? cu siguranta un basisto-falchist cu hemoroizi in cavitatea bucala , pthuuiiii .

    Raspunde
  10. PDL-istilor NU fiti disperati ca vine Ciupe si Purcaru peste voi.O sa vedeti la locale ce voturi o sa aveti cu tot cu „Aradeanul vesel”(aradean din Teleorman)

    Raspunde
  11. adevarul este ca Tariceanu este un adevarat liberal…cu principii…si la fel ci Ciupe si cei din ALDE. Pana una alta de Ciupe nu am auzit de rau si e printre putini care i-au tinut piept lui Falca si care a decis sa nu fie obedient!

    Raspunde
  12. Trandafir crescut in vie , Ciupe sef la…..PRIMARIE .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.