ONG-urile, școlile, instituțiile publice și firmele din Arad își pot înscrie proiectele la „Gala voluntariatului”

ONG-urile, școlile, instituțiile publice și firmele din Arad își pot înscrie proiectele la „Gala voluntariatului”

 
Cele mai active asociații și instituții publice din județul Arad care lucrează cu voluntari, precum și școlile și companiile care își implică angajații sau elevii în proiecte de voluntariat, sunt invitate să participe la „Gala Voluntariatului”, Arad, 2015. Evenimentul se va desfășura în data de 2 decembrie 2015, iar înscrierile au început deja, continuând până în data de 9 noiembrie.

Evenimentul se adresează ONG-urilor, școlilor, firmelor și instituțiilor publice din județul Arad care au fost implicate în proiecte de voluntariat, dar și instituțiilor deconcentrate și partenerilor media care au susținut astfel de inițiative. Scopul acestuia este de a încuraja acțiunile de voluntariat din județul Arad prin promovarea acelor entități care se implică activ în viața comunității. Pentru înscrieri s-a lansat o pagină web de unde orice organizație, școală, companie sau instituție publică care a desfășurat activități de voluntariat începând cu noiembrie 2014 poate descărca formularul dedicat.

Formularul este disponibil la adresa http://galavoluntariatului.oti-online.ro . După completarea sa, acesta trebuie trimis organizatorilor la adresa: galavoluntariatului@oti-online.ro.

Fiecare entitate participantă se poate înscrie cu până la 3 proiecte, cele mai de impact urmând a fi selectate de un juriu independent format din reprezentanți ai vieții publice arădene. Proiectele care se vor face remarcate vor fi prezentate în cadrul unui eveniment festiv care se va desfășura în data de 2 decembrie 2015 la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad.

Evenimentul este organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad în parteneriat cu Organizația Tinerilor cu Inițiativă – Filiala Arad și cu „Centrul Județean de Voluntariat Arad”. Acțiunea este deja una cu tradiție în Arad, fiind organizată anual. Ea s-a bucurat de apreciere atât din partea voluntarilor, cărora le-au fost recunoscute public meritele întregii activități, cât și de societatea civilă, instituțiile publice, școli, jurnaliști și toți cei care au încurajat și susținut activități de voluntariat.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.