Liderii ACL Arad cer DEMISIA şefilor Poliţiei şi a Inspectoratului Şcolar!

Liderii ACL Arad cer DEMISIA şefilor Poliţiei şi a Inspectoratului Şcolar!

Liderii ACL Arad au organizat o conferinţă de presă în care au subliniat faptul că Klaus Iohannis a obţinut o victorie categorică atât în municipiul cât şi în judeţul Arad, în faţa candidatului PSD-UNPR-PC, Victor Ponta. De asemenea, au solicitat demisiile şefilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad şi a Inspectorului Şcolar General, pentru „ilegalităţi sub demnitatea funcţiilor pe care le deţin”.

„Au sabotat procesul electoral. Chiar un poliţist mi-a mărturisit că de 25 de ani nu a avut de îndurat aşa ceva”, a declarat senatorul Ioan Cristina, co-preşedintele ACL Arad.

Celălalt co-preşedinte, Gheorghe Falcă a declarat: „Victoria obţinută la nivel de judeţ de Klaus Iohannis aparţine în primul rând cetăţenilor, care au dovedit că ne sunt parteneri şi care au ieşit în număr foarte mare la vot, cu aproape 12% mai mulţi decât în primul tur. Trebuie spus că PSD a câştigat în doar şapte din cele 78 de localităţi din judeţ. În cinci localităţi, în schimb, ACL a obţinut peste 80% din voturi.”

Acesta s-a abţinut în a-i da sfaturi lui Klaus Iohannis. „Care ar trebui să fie primul lucru pe care ar trebui să îl facă Klaus Iohannis după ce se va fi instalat la Cotroceni? Este greu să dau eu un răspuns, cel mai bine ştie domnia sa!”, a spus Gheorghe Falcă.

  1. Am ajuns sa il vad pe Abrudan langa Iotcu..si pe Balcea langa Gondor…curva mai e politica asta

    Raspunde
  2. Esti pe langa rau de tot! Cetatenii nu va sunt parteneri, cetatenii au votat in mare impotriva statului abuziv simbolizat de Ponta si de mizeriille impotriva cetateanului la alegerile din diaspora.
    Cum l-au scuipat pe Ponta au sa va scuipe si pe voi ca si voi sunteti doar o trupa de smecherasi pusi pe jafuri si comisioane, aroganti si in total dezacord cu interesul cetateanului, pe care nu l-ati reprezentat niciodata si nu o veti face nici in viitor….. doar voi intre voi si impotriva noastra.

    Raspunde
  3. Aferim fratilor noul si. Dodolotul pnl înseamnă după cum arata imaginile vreo 10 pdlisti si trei speriati ciolanari de la pnl….restl nu contati oricum va papa fripturistii astia

    Raspunde
  4. Cine vorbeste de furturi! Falca cand s-a mutat in arad din brad statea in chirie pe metianu avea aceleasi haine zilnic pe el. Acuma are cel putin 3 case de peste 200000 de euro in arad si una in Chicago… Habar nu aveti despre ce vorbiti…

    Raspunde
  5. L am votat pe Iohanis nu PDL sau PNL deci Falca nu te bucura impreuna cu sleata ta de hoti din pdl. Daca vad unu din scursurile ce au fost pe functii pana in 2012,voi fi primul care iese in strada

    Raspunde
  6. Din pacate o data cu votul dat lui Iohannis ati votat PDL ei au fost in spatele lui si ii veti vedea la guvernare, pnlistii nici nu vor conta

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.