„Limonada EduFort”, un eveniment inedit dedicat susținerii construirii celei mai noi și moderne școli din Arad

„Limonada EduFort”, un eveniment inedit dedicat susținerii construirii celei mai noi și moderne școli din Arad

Mai multe restaurante din Arad participă la un eveniment organizat în vederea susținerii construirii celei mai noi și moderne școli publice pentru arădeni.

Limonada EduFort, un eveniment inedit dedicat susținerii construirii celei mai noi și moderne școli din Arad, va avea loc vineri 12 august. Acțiunea este organizată de „Fundația pentru Educație de Calitate”.

În intervalul orar 12 -15 , 18 – 21,  își pun generozitatea și limonada la bătaie cei de la Art Café, La Pergola, Restaurant Rațio, Apetit Bistro și Pizzeria Milano.

În cadrul acestui eveniment, clienții respectivelor localuri vor fi serviți, la cerere, de elevi voluntari cu Limonada EduFort.

Banii adunați din vânzarea Limonadei EduFort vor fi folosiți pentru construirea celei mai noi și moderne școli publice din Arad.

„Prin acest eveniment ne dorim să aducem în atenția arădenilor că în orașul lor se construiește o școală nouă și modernă în care vor învăța gratuit peste 1.000 de elevi din clasele 0-12. Școala va fi deschisă tuturor elevilor doritori să se înscrie”, precizează reprezentanții „Fundației pentru Educație de Calitate”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.