Lovitură de teatru: Călin Bibarț ar putea candida INDEPENDENT la funcția de primar al Aradului

Lovitură de teatru: Călin Bibarț ar putea candida INDEPENDENT la funcția de primar al Aradului

Călin Bibarț, actualul primar interimar al Aradului, ar putea candida independent la alegerile de anul viitor pentru funcția de primar dacă partidul susține o altă persoană pentru respectiva poziție, afirmă surse liberale pentru NewsAr.ro.

Cu alte cuvinte, deși PNL Arad a stabilit că Bibarț va fi pe loc eligibil la alegerile pentru Camera Deputaților, se pare că actualului interimar îi place la primărie.

Ce va fi am putea afla mai repede decât ne așteptăm, respectiv dacă vor fi alegeri parlamentare anticipate în aprilie, așa cum se aude. Atunci vom vedea, cu siguranță, dacă Călin Bibarț va face pasul spre București sau va alege să rămână la Arad cu riscul de a provoca un adevărat scandal în PNL Arad, filială care și-a anunțat deja candidatul la primărie în persoana lui Sergiu Bîlcea.

Citește și:

Nu se lasă! Dovada că interimarul Călin Bibarț NU A RENUNȚAT la intenția de a candida la Primăria Arad

  1. Ei și? Dreptul lui! De sperat să fie și câțiva candidați adevărați, printre care și Bibarț! Haide Bibi!

    Raspunde
  2. Il desfiinteaza Falca!

    Raspunde
  3. Il calca doamna Pistru cu masina ca ea oricum merge peste tot cu masina si pe trotuar asa ca nici in padure nu ar putea scapa Bibart de ea :)))))))

    Raspunde
  4. Alegător din Arad 18 noiembrie, 2019, 10:43 am

    Decizia d-lui primar,va declanșa sigur represalii din partea PNL-ului,organizația locală.Sunt sigur totuși că d-l C.B. va candida ca independent și va avea succes în rândul alegătorilor. Este o persoană deschisă,care știe să dialogheze cu cetățenii,interesat mereu ca Aradul să prospere,să meargă înainte spre continua dezvoltare economică și socială.Aș dori să-i cunosc din timp proiectele de candidat de primar.Dacă acestea mă vor convinge, îi voi da votul meu Succes domnule Bibarț. Drumul nu este ușor.O știți și dumneavoastră

    Raspunde
  5. Cum ar zice un clasic in viata , domnul Ciotoi: „S-a rupt lantul de iubireeee…” 😀 😀

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.