Nu se lasă! Dovada că interimarul Călin Bibarț NU A RENUNȚAT la intenția de a candida la Primăria Arad

Nu se lasă! Dovada că interimarul Călin Bibarț NU A RENUNȚAT la intenția de a candida la Primăria Arad

Călin Bibarț, primar interimar al Municipiului Arad, nu a renunțat, din câte se pare, la intenția de a candida la funcția de primar al Aradului în 2020.

Cel puțin așa reie dintr-o postare sponsorizată pe Instagram (vezi jos!), acolo unde Călin Bibarț le transmite arădenilor: „A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes”. E drept că e numai un citat din Henry Ford, dar venind din partea lui Călin Bibarț are alte conotații. Cu alte cuvinte, rămasul împreună și succesul la care se referă Bibarț, folosindu-se de citat, indică faptul că acesta își dorește să rămână și pe mai departe în fruntea municipiului. E, de altfel, o posibilă confirmare a ceea ce ne parvine și pe unele „canale” din PNL care afirmă că actualul primar interimar nu așteaptă decât o oportunitate pentru a-și afirma dorința de a candida la funcția de primar, deși partidul a anunțat deja candidatura lui Sergiu Bîlcea la Primărie. Pentru a liniști apele, lui Bibarț i s-a oferit un loc eligibil pe lista pentru Parlament, lucru acceptat de acesta la momentul respectiv, dar fără prea mult entuziasm.

Așa cum vă spuneam, Călin Bibarț ar putea aștepta, acum, doar o oportunitate pentru a-și face cunoscută și public intenția de a candida. Sau, la fel de bine s-ar putea ca interpretarea noastră să fie eronată. La fel ca și informațiile care ne parvin „pe surse”. De urmărit!

  1. era de asteptat. nu e nici o mirare

    Raspunde
  2. Asa sa fie!!! Te sustinem domnule Bibart !!! Esti un om serios cu experinta nu esti ca niste aventurieri ce confunda administratia cu gagicareala si vor sa fie primari!!!

    Raspunde
  3. Esti cel mai potrivit. Doamne ajuta.I

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.