LOVITURĂ DURĂ pentru comercianţii din Piaţa Mică! Un supermarket şi-a deschis astăzi porţile în apropiere, oferind MARI REDUCERI şi alte SURPRIZE

LOVITURĂ DURĂ pentru comercianţii din Piaţa Mică! Un supermarket şi-a deschis astăzi porţile în apropiere, oferind MARI REDUCERI şi alte SURPRIZE

Comercianţii din Piaţa Mihai Viteazul vor avea de suferit în ceea ce priveşte vânzările, din cauza unui supermarket care s-a deschis în imediata apropiere.

Ne referim la comercianţii de produse cosmetice, de uz casnic şi alimentare, altele decât legume şi fructe, pentru că supermarketul, deschis pe strada Crişan, la nr. 2 (în fosta locaţie a Piraeus Bank), nu vinde şi aşa ceva.

Este vorba despre DM (Drogerie Markt), care a deschis recent şi pe Calea Aurel Vlaicu, la numărul 9, şi care împlineşte 10 ani pe piaţa din România, unde are peste 70 de magazine.

Magazinul de pe strada Crişan oferă astăzi clienţilor reduceri de 15 la sută la toate produsele, cadouri, concursuri şi alte surprize.

Foto: Arhiva

  1. LOVITURA DURA?!? Pai care-i legatura intre produsele vandute de DM si cele din piata?

    Raspunde
  2. Doina Ileana Cristescu cristescu_zana@yahoo.com 28 septembrie, 2018, 11:08 pm

    Niste titluri de tot rasul ! Ce are piatra agroalimentara cu Drogerie Markt ? Ei vand cu totul altceva decat ce cauti sau gasesti in piata !

    Raspunde
    • va contrazic doamna acolo in piata se vand tot felul de produse indoielnice contrafacute de la spreiuri si parfumuri si pana la creme de tot felul si alte cosmetice. la magazin ai garantia ca sunt de calitate chiar daca sunt putin mai scumpe decat la bisnitari

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.