Lucrări cu probleme: CJA a dispus refacerea unor tronsoane din drumul județean Pâncota – Buteni

Lucrări cu probleme: CJA a dispus refacerea unor tronsoane din drumul județean Pâncota – Buteni

Președintele Consiliului Județean Arad (CJA), Iustin Cionca, a delcarat astăzi că a dispus refacerea unor tronsoane pe drumul Pâncota – Buteni, fiind inacceptabil ca un drum nou să fie cu probleme.

În urma verificărilor zilnice pe șantierul drumului județean Pâncota – Târnova – Buteni, echipa de control a Consiliului Județean Arad a constatat că există porțiuni din drumul aflat în lucru unde intervenția constructorului nu este corespunzătoare.

„Nu acceptăm ca un drum nou să fie un drum cu probleme! De aceea, am dispus refacerea totală a lucrărilor pe unele porțiuni, unde specialiștii din Consiliul Județean au constatat că nu se întâmplă ceea ce trebuie. Verificăm balastul folosit și rețeta asfaltului. Nici viteza, nici așteptările noastre și ale populației ca lucrarea să se încheie repede, nu sunt o scuză pentru a lucra necorespunzător pe alocuri. Pe segmentele vizate totul se va relua de la zero, ceea ce în această fază a lucrării nu presupune un efort prea mare”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Drumul Pâncota – Târnova – Buteni face parte din proiectul de modernizare a 90 km de drumuri județene între municipiul Arad și stațiunea Moneasa. În total, Consiliul Județean Arad are în lucru aprox. 350 km drumuri județene, în diferite faze de execuție, la nivelul întregului județ.

  1. Majoritatea lucrarilor executate sub umbrela PNL s-au facut cu fonduri insuficiente. Asta din motive de spaga.Asta obliga ultimul subcontractor sa faca ce se mai poate cu banii ramasi.

    Raspunde
  2. mai termina cu prostiile. daca spui de spaga adu dovezi.materialele folosite corespund standardelor?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.