Lucrările mici şi dese, „soluţia” întreţinerii drumurilor la români: DN7, ÎNCHIS timp de două zile!

Lucrările mici şi dese, „soluţia” întreţinerii drumurilor la români: DN7, ÎNCHIS timp de două zile!

Trecerea peste calea ferată dintre Vladimirescu şi Arad, de pe DN7, intră din nou în reparaţii. Pentru a putea fi efectuate lucrările, circulaţia rutieră în zonă va fi oprită timp de două zile.

În urmă cu aproximativ două luni, circulaţia pe DN7 a mai fost închisă timp de câteva zile tot pentru a se efectua reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată. Atunci au fost rearanjate dalele din beton, care din cauza traficului greu se pare că au periodic nevoie de ajustări.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) informează într-un comunicat de presă remis astăzi că circulaţia pe DN7, între Arad şi Vladimirescu, va fi închisă începând de vineri dimineaţa şi până duminică seara.

„Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că în perioada 10.10.2014, ora 07,00 – 12.10.2014 ora 19,00 circulaţia rutieră va fi închisă pe drumul naţional DN 7, la poziţia kilometrică 540+270. Restricţia se impune pentru a permite executarea lucrărilor de montare a dalelor la pasajul căii ferate”, se precizează în comunicatul de presă remis de CNADNR.

În perioada în care circulaţia este închisă, traficul rutier va fi deviat pentru ambele sensuri de deplasare pe următoarea variantă de ocolire:

Pentru ruta: Deva – Nădlac (Oradea, Timişoara): pentru autovehiculele destinate transportului de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone devierea se va realiza din DN 7 km. 534+700 dreapta – drum de acces în fostul Combinat Chimic Vladimirescu – str. Jandarmeriei – str. Gării – DJ 682C – DJ 709, Centura N-V Arad km. 540+750; utilizatorii care tranzitează sectorul de drum cu autovehicule sub limita de 3,5 tone pot opta pentru relația mai sus menționată sau pentru varianta de traseu prin municipiul Arad;

Pentru ruta: Nădlac (Oradea, Timişoara) – Deva: devierea din DN 7, Centura N-V Arad km. 540+750 stânga – DJ 709 – DJ 682C – str. Gării – str. Jamdarmeriei – drum de ieșire din  fostul Combinat Chimic Vladimirescu – DN 7 km 534+700.

În aceste zile, va fi permisă doar circulaţia autovehiculelor cu regim de circulaţie prioritară, atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă.

Şoferii sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau poate fi accesată pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.