Veste ŞOC pentru arădeni: FĂRĂ SUBVENŢIE la GIGACALORIE! UPDATE: Reacţia lui Falcă

Veste ŞOC pentru arădeni: FĂRĂ SUBVENŢIE la GIGACALORIE! UPDATE: Reacţia lui Falcă

Doru Ciocan, preşedintele ANRSC, a declarat într-o conferinţă de presă că din cauza faptului că între municipalitate şi CET nu există un contract cadru, potrivit noilor reglementări legale Aradul nu poate beneficia de subvenţia pe care statul român o acordă pentru a reduce costurile gigacaloriei.

„Practic, la ora actuală sistemul funcţionează la Arad pe lângă lege, pentru că nu există acel contract. Şi, fără acel contract, nu se poate primi nici subvenţia de la stat”, a atras atenţia Doru Ciocan.

Acesta a ridicat problema şi în cadrul Conferinţei Naţionale a Ligii Asociaţiilor de Proprietari din România, care se desfăşoară zilele acestea la Arad.

UPDATE/ Gheorghe Falcă: „Să-i fie rușine”

Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă, apreciază drept „revoltătoare” afirmațiile făcute de președintele ANRSC Doru Ciocan cu privire la motivul neacordării subvențiilor guvernamentale pentru energia termică. „Aradul a primit ultima tranșă de ajutor guvernamental pentru CET Hidrocarburi în anul 2011”, a declarat primarul.

„Din 2012 încoace guvernul Ponta nu a mai alocat fonduri pentru Arad! Să-i fie rușine d-lui Ciocan că vine la noi să facă asemenea declarații și să inventeze motive când guvernul lui PSD-ist demonstrează de aproape trei ani de zile că n-are nici o intenție să-și respecte obligațiile față de arădeni”, a spus Gheorghe Falcă.

Gh Falca

Supărarea acestuia este cu atât mai mare cu cât declarația președintelui Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice a fost făcută în cadrul Conferinţei Naţionale a Asociaţiilor de Proprietari care se desfășoară la Primăria Arad.

  1. dle Falca decat sa bati din gura „ca primaru” mai bine fa ceva si scade pretul la caldura ca altfel o sa mai fii primar la sfantu asteapta

    Raspunde
  2. Falca a ajuns la faza cand se incurca in propriile minciuni. Poate de aceea si drumul lui merge tot in jos.

    Raspunde
  3. Gogu liderul maxim stie tot-politica,cultura,sanatate,energie,etc.Nu-l deranjati.Lucreaza pt.dvs. aradenii.

    Raspunde
  4. cum sa va dea bani , negriciosul , el ce mai fura ?
    daca in aceasta iarna , vor muri de frig , cateva sute de pensionari PDL-isti , sustinatori inflacarati al tuciuriului , eu zic ca se merita sa dam un ban in plus

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.