Ludovic Orban a afirmat că reprezentanţii PSD sunt nişte lupi care s-au jucat de-a oile

Ludovic Orban a afirmat că reprezentanţii PSD sunt nişte lupi care s-au jucat de-a oile

Prezent într-o vizită de lucru la Arad, la invitația conducerii organizației locale a PNL, Ludovic Orban, preşedintele partidului, s-a referit într-o conferință de presă la neajunsurile guvernării PSD și la măsurile economico-fiscale pe care social-democrații continuă să le impună românilor.

„Reprezentanții PSD au defilat în campanie electorală deghizați în haine de oaie, promițând luna de pe cer. După câteva luni, la învestirea Guvernului Tudose și-au arătat adevarata lor față, demonstrând că sunt, de fapt, niște lupi flămânzi după bani. Niște lupi care parazitează tot, care trăiesc pe spinarea celor care muncesc, celor care produc, celor care crează plus valoare. PSD încearcă să profite de pe urma celor merituoși, crezând că așa poate să achite din pomenile și promisiunile electorale. Nu vom accepta nici una dintre măsurile fiscale aberante propuse de partidul vechilor roșii. Nu suntem de acord cu impozitul pe cifra de afaceri, nici cu desființarea sau naționalizarea pilonului II de pensii, nici cu taxa de solidaritate, nici cu introducerea impozitului pe gospodărie. Toate aceste măsuri care fac parte din planul de guvernare al noului cabinet Tudose nu fac altceva decât să îi pedepsească pe cei care muncesc. Acesta este sistemul de „meritocrație” al PSD”, a declarat Ludovic Orban.

În cadrul conferinței de presă, alături de Ludovic Orban au participat câţiva dintre liderii organizației PNL Arad (președintele Gheorghe Falcă, parlamentarii Ioan Cristina, Eusebiu Pistru şi Glad Varga, prim-vicepreședinții Iustin Cionca și Sergiu Bîlcea, precum și vicepreședinții Geanina Pistru și Călin Bibarț.

Cu acest prilej, Gheorghe Falcă a declarat: „În ceea ce privește productivitatea județului Arad, ocupăm un loc fruntaș la nivel național. Cu toate acestea, PSD ne situează la coadă când vine vorba despre acordarea fondurilor de la bugetul de stat sau pe PNDL. Cu acest set de măsuri fiscale, care va crea o supraimpozitare deloc necesară pentru români, PSD nu face altceva decât să pună în pericol dezvoltarea Aradului și a creării de noi locuri de muncă. Partidul Social Democrat nu va reuși să distrugă Aradul, oricât de mult va încerca. Însă acest front comun împotriva intențiilor PSD nu se poate face decât cu implicarea arădenilor”.

  1. Delia Praporgescu 23 iulie, 2017, 5:48 am

    Aradenii dvs,dorm ,d-le Primar ! Se pare ca sunt …multumiti ,e prea mult sa se implice…”e bine si asa rau”,”mai rau sa nu fie …”! Va zbateti degeaba ,asteptand implicarea lor !

    Raspunde
  2. ce fac psd si alde, care sunt la guvernare se vede foarte clar, nuau realizat nimicsi asta se continua de 27 de ani

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.