Studenţii Universității „Aurel Vlaicu” beneficiază de FACILITĂȚI importante

Studenţii Universității „Aurel Vlaicu” beneficiază de FACILITĂȚI importante

Fie că sunt în anul I sau în ani terminali, studenţii Universităţii „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad pot beneficia de locuri în cămin, servicii de masă, burse de studiu, burse sociale și burse speciale, se arată într-un comunicat de presă al universității.

„De asemenea, pentru studenţii înmatriculaţi cel puţin în anul II, există bursele Erasmus prin care ei pot studia în universităţi din Europa. În acest moment UAV are colaborări cu 50 universităţi din ţările Uniunii Europene dar şi din afara UE. Notele obţinute la universităţile partenere sunt recunoscute în universitatea noastră, ceea ce reprezintă un avantaj pentru studenţi. În plus, toţi beneficiarii programului Erasmus primesc burse pentru perioada în care sunt la studii în oricare dintre universităţile partenere”, a precizat conf. univ. dr. Teodor Cilan, prorectorul UAV.

În ceea ce priveşte locurile în cămin, trebuie spus că sunt disponibile pentru studenţi 462 de locuri, din care 180 de locuri sunt în noul cămin. Preţurile sunt între 170 lei şi 250 lei pe lună, sumă în care sunt incluse şi 10 meniuri de prânz.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.