Luna mai, luna festivalurilor pentru actorii Trupei Marionete Arad

Luna mai, luna festivalurilor pentru actorii Trupei Marionete Arad

Luna mai va fi una plină pentru actorii Trupei Marionete Arad. Și asta pentru că, pe lângă deja obișnuitele întâlniri cu publicul „de acasă”, spectacolele arădene vor fi prezente în trei festivaluri.

„Ne bucurăm să regăsim luna aceasta, numele trupei noastre, pe afișele a trei festivaluri importante, de profil din țară. Îi vom bucura pe spectatorii de toate vârstele cu cea mai nouă producție a noastră: «Istoria muzicii pentru copii (și părinții lor)», în regia lui Cristian Ban, dar și cu un spectacol mai… cu vechime, dar la fel de îndrăgit: «Capra cu trei iezi». Prezețele noastre la festivaluri importante continuă însă și în iunie atunci când, pe lângă alte călătorii teatrale importante, ne vom regăsi în programul celui mai important festival din țară: Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu”, spun reprezentanții Trupei Marionete

Prima reprezentație din cadrul acestui periplu festivalier are loc marți, 9 mai, pe scena Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești. Atunci actorii: Adina Doba, Lenuța Dorobanțu, Izabela Cotescu, Lăcrimioara Szlanko, Sorin Dorobanțu, Mircea Moș și Cristian Bordaș joacă spectacolul „Istoria muzicii pentru copii (și părinții lor)”, în regia lui Cristian Ban, în cadrul celei de a VI-a ediții a Festivalului International de Teatru pentru Copii si Tineret IMAGINARIUM.

Același spectacol este prezent și în 20 mai, pe scena celei de a XVI-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru „Povești” de la Alba Iulia.

Două zile mai târziu, în 22 mai, actorii Nuți Dorobanțu, Izabela Cotescu și Sorin Dorobanțu joacă, în aer liber, în cadrul Festivalului „Gulliver”, organizat de Teatrul de Păpuși din Galați, spectacolul „Capra cu trei iezi”. Pe afișul Festivalului „Gulliver” se regăsește și spectacolul „Istoria muzicii pentru copii (și părinții lor)”. Data reprezentației de la Galați este 23 mai.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.