CORONAVIRUS. TREI din cele patru DECESE anunțate astăzi la Arad sunt din luna APRILIE

CORONAVIRUS. TREI din cele patru DECESE anunțate astăzi la Arad sunt din luna APRILIE

Autoritățile anunță astăzi faptul că alte patru persoane din județul Arad au pierdut lupta cu Covid-19, trei dintre ele fiind declarate decedate din luna aprilie.

Decesul cu numărul 819 este al unei femei de 83 de ani, internată în data de 18 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Arad. Aceasta a fost confirmată pozitiv cu noul virus în 25 aprilie, când a și efectuat testul. Femeia a murit astăzi, având comorbidități : CIC, HTA, DZ tip 2, insuficienta renala, infarct miocardic acut cu 4 stenturi.

Cel de-al doilea deces anunțat este cel al unui bărbat de 84 ani, care a fost declarat abia astăzi în lista celor decedați din cauza virusului, deși data decesului este 13 aprilie. În aceiași zi se internase la spital și a efectuat testul, rezultatul ajungând la o zi după decesul acestuia. Comorbidități: HTA, hipertensiune pulmonara, boala Parkinson în antecedente cu insuficienta renala, anemie secundara.

Al doilea caz de raportare „întârziată” este decesul unui alt bărbat, de 72 de ani, care a decedat în urmă cu aproape o lună, în data de 9 aprilie. Acesta a fost internat și testat din 29 martie și a fost confirmat cu coronavirus în data de 1 aprilie. Acesta suferea și de hipertensiune arterială.

Ultimul deces raportat astăzi este cel al unei femei de 83 de ani, care deși a murit în data de 1 aprilie, autoritățile anunță numai astăzi cazul.

Aceasta s-a internat în data de 26 martie, când a fost și testată. Rezultatul pozitiv al infectării cu coronavirus a ajuns în 30 martie. Femeia a murit în 1 aprilie: pneumonie, insuficienta respiratorie acuta dependent de aparat respirator, având ca și comorbiditate obezitatea.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.