Mai multe străzi din Ineu vor face „cunoştinţă”, în premieră, cu ASFALTUL!

Mai multe străzi din Ineu vor face „cunoştinţă”, în premieră, cu ASFALTUL!

Peste 12 kilometri de străzi de pământ din oraşul Ineu vor fi asfaltate, potrivit primarului Călin Abrudan, care a anunţat că licitaţia pentru efectuarea lucrărilor a fost adjudecată.

„După trei luni de zile de chin, efectiv, în urma licitaţiei avem câştigător, şi dacă nu vor fi contestaţii într-o săptămână putem să începem pregătirea de şantier pentru ca în primăvara să înceapă lucrul”, a declarat Călin Abrudan.

De remarcat, că străzile care vor fi asfaltate sunt de piatră sau chiar de pământ, covorul asfaltic fiind o premieră pentru ele.

Trebuie spus că licitaţia a fost adjudecată la jumătate din valoarea de la care s-a pornit iniţial. Astfel, pentru asfaltarea celor 12,2 kilometri, autorităţile locale din oraş vor achita 7 milioane de lei. Iniţial, licitaţia pornise de la 15 milioane de lei.

Termenul de finalizare a lucrărilor de asfaltare a fost stabilit pentru luna mai a anului 2017.

  1. Incredibil , asta se lauda cu realizarile lui Mehelean, omul in mandatul caruia a fost facuta toata documentatia , putina decenta Abrudane.

    Raspunde
    • Da ai crezut ca e bun de ceva mavhoul asta semianalfabet cu aere de maare om politic???DNAul îl va aduce cu picioarele pe pământ pe aiuritul asta in curând…

      Raspunde
  2. Bine, bine , da de centrul medico-social si de „marele” Nogea incrancenatul nimic!!!???

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.