Mai sunt câteva zile până la ce a de a doua ediţie a galei „Mândru că-s arădean”

Mai sunt câteva zile până la ce a de a doua ediţie a galei „Mândru că-s arădean”

Teatrul de Stat Ioan Slavici Arad va găzdui luni, 25 aprilie 2016, cea de a doua ediţii a galei „Mândru că-s arădean”. Evenimentul va avea începe la ora 19.

Potrivit organizatorilor, scopul principal al galei „Mândru ca-s Arădean” este de a promova cultura, istoria, stilul de viaţă şi moştenirea arădeană pe plan local, naţional şi internaţional, contribuind astfel la abordarea durabilă a dezvoltării oraşului Arad şi prin aceasta, la asigurarea unui nivel cât mai ridicat al calităţii vieţii arădene. Dar, şi de a reînvăța comunitatea să-și preţuiască, protejeaze şi promoveze tradiţia şi valorile locale.

„Vom descoperi sau vom redescoperi patrimoniul și moștenirea unui oraș care era de multe ori comparat cu Viena. Vom învăța să ne prețuim istoria pentru a putea să ne construim un viitor; ne vom păstra identitatea și nu vom mai asista nepăsatori la decăderea și prăbușirea micii Viene de pe Mureș. Acest lucru ne definește ca oameni, cetățeni ai unei urbe care nu vrea să își uite trecutul spre a putea avea un viitor”, a precizat Brigitta Andrea Saszet, din partea organizatorilor.

Gala mandru ca-s aradean

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.