Mai sunt doar două zile în care poţi vedea reprezentații spectaculoase ale spațiului cosmic, la Complexul Muzeal Arad

Mai sunt doar două zile în care poţi vedea reprezentații spectaculoase ale spațiului cosmic, la Complexul Muzeal Arad

Povestea lui Neil Armstrong a început în urmă cu 50 de ani, a fost primul om care a pășit pe lună. Acum a venit timpul să sărbătorim acest moment istoric în Complexul Muzeal din Arad.

Alături de Asociația Astronomică Pluto, Complexul Muzeal Arad va aduce aproape de tine acest moment emblematic și te va transpune în lumea spațiului cosmic prin reprezentații live, spectaculoase explicate de doi povestitori unplugged, care vor interacționa cu publicul.

Mecanica cerească, ştiinţele aerospaţiale şi cucerirea spaţiului cosmic vor fi explicate și ilustrate într-un dome mobil cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5 metri, plasat în Complexul Muzeal Arad, care se află în Piața George Enescu 1.

Proiecţiile se vor desfășura între orele 9:00 și 18:00, din oră în oră. Durata unei proiecții este de aproximativ 50 de minute, iar prețul unui bilet este 16 RON. Accesul la eveniment se face pe bază de rezervări la 0740.365.699, sau cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile, informează reprezentanții muzeului.

Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoțitor adult.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia Astronomică PLUTO. Parteneri: Consiliul Județean Arad și Complexul Muzeal Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.