Victorie IMPORTANTĂ pentru locatarii de la blocuri. Se ELIMINĂ consumul estimat

Victorie IMPORTANTĂ pentru locatarii de la blocuri. Se ELIMINĂ consumul estimat

Uniunea Locală a Asociațiilor Locative (ULAL) Arad a obținut o victorie importantă în ceea ce privește modalitatea de citire a contoarelor de apă.

ULAL Arad a anunțat că, în urma demersurilor pe care le-a făcut alături de asociațiile de proprietari, Compania Apă Canal Arad a fost notificată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canal Județul Arad să revina la citirea lunară a contoarelor de branșament de la blocuri. „Astfel că, se va aplica metoda de determinare a cantitați efective livrată la baza înregistrarilor contorului de branșament amplasat pe domeniul public, prin citirea de către personalul împuternicit al operatorului. Operatorul având, totodată, obligația să asigure întreținerea și menținerea în stare de funcționare a căminului și a contorului de branșament amplasat pe domeniul public”, a declarat Dorina Lupșe, președintele ULAL Arad.

Aceasta atrage atenția administratorilor și președinților asociațiilor de proprietari „să verifice  facturile și indexurile contoarelor pentru a putea regulariza corect consumurile estimate” până acum.

Citește și:

BĂTAIE DE JOC şi DEZINTERES la adresa consumatorilor! ADI şi Compania Apă Canal, arătate cu degetul de ULAL Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.