Mâna unui pacient, salvată de echipa medicală a Secției de Chirurgie Plastică

Mâna unui pacient, salvată de echipa medicală a Secției de Chirurgie Plastică

Intervenție de succes la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, echipa medicală a Secției de Chirurgie Plastică a salvat mâna unui pacient care suferise un accident casnic.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a ajuns în Unitatea Primire Urgențe cu o plagă tăiată la antebrațul stâng, cu secționarea masei musculare și a nervului median, ca urmare a unui accident casnic. Pacientul a necesitat intervenție chirurgicală de urgență pentru a nu rămâne cu sechele la antebraț.

Cazul a fost rezolvat, cu succes, de medicul Andreas Bajzat, șeful Compartiment Chirurgie Plastică,  care a reușit să salveze antebrațul pacientului.

Pacientul a dorit să mulțumească medicilor și întregului personal din Unitatea Primire Urgențe, echipei Blocului Operator care a efectuat intervenția chirurgicală și echipei medicale a Compartimentului Chirurgie Plastică unde a rămas pentru îngrijiri de specialitate „Mulțumesc tuturor celor implicați în efectuarea intervenției de care am avut nevoie și în îngrijirile primite. Cu toții s-au comportat impecabil, dând dovadă de profesionalism și empatie”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.