Marin Lupaş: „Administraţia Falcă: incompetenţă, manipulare şi abuzuri!”

Marin Lupaş: „Administraţia Falcă: incompetenţă, manipulare şi abuzuri!”

 

Consilierul municipal Marin Lupaş constată că primarul Gheorghe Falcă încearcă în continuare să fugă de responsabilitate, în privinţa viaductului inundat din Micălaca.

„În loc să se apuce serios de treabă şi să rezolve problema viaductului inundat, Gheorghe Falcă este preocupat de reglări de conturi între diferitele grupări din fostul PDL, actualul PNL. Miza scandalului declanşat este o schimbare la nivelul companiei de apă, care pe noi şi pe cetăţeni ne interesează mai puţin. Fondul problemei este însă clar şi poate fi înţeles de oricine: este problema Primăriei, ca proprietar al sistemului de canalizare, să facă investiţiile necesare pentru a evita inundaţiile. În 2015, nu se mai poate da vina pe lucrări executate greşit în perioada 2002-2004. După 11-12 ani, timp în care Gheorghe Falcă a fost primar 11 ani, nu mai poate invoca greşeli făcute în trecut. Îi solicit din nou primarului să nu mai fugă de responsabilitate, aşa cum face şi în cazul CET, să nu mai încerce să manipuleze pe nimeni şi să îşi exercite atribuţiile în interesul arădenilor”.

Consilierul a mai adăugat: În loc să facă acest lucru, constatăm că primarul face scandal în aşa fel încât să inducă o stare de confuzie şi nimeni să nu mai înţeleagă nimic, să abată atenţia de la fondul problemei. Îi cerem de asemenea primarului Falcă să renunţe la comportamentul abuziv. Dacă relatările presei sunt corecte şi nu mă îndoiesc că sunt, este inadmisibil modul în care primarul a ameninţat reprezentanţii companiei de apă că nu vor mai primi avize. Credem că avizele Primăriei se eliberează în acord cu legea, nu după bunul plac al primarului. Orice companie care îndeplineşte exigenţele legale trebuie să primească avize, aşa cum orice companie care nu le întruneşte nu poate primi avize. Avizele din partea Primăriei nu sunt la discreţia primarului, aşa cum crede cu aroganţă Gheorghe Falcă. Credem că primarul Falcă ar trebui să îşi ceară scuze pentru această nefericită ameninţare”.

  1. Cata rabare aveti domnule Lupas cu un infractor ca cel care ocupa functia de primar acum, Ghita Falca. Sper ca e tot mai evident pentru toti aradenii ca acest politician din PNL trebuie sa plece acasa pentru ca este un iresponsabil.

    Raspunde
  2. Bre nea Marine , din nefericire pentru tine, PSD si alegatorii vostrii esti cam singurul psd-ist care il mustruluieste pe Falcao , ceilalti ? chiar nu imi dau seama al cui interes il reprezinta.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.