Marin Lupaș: „Arădenii au rămas înzăpeziți din cauza certurilor PNL – PSD”

Marin Lupaș: „Arădenii au rămas înzăpeziți din cauza certurilor PNL – PSD”

Consilierul local municipal independent Marin Lupaș critică modul în care s-a făcut deszăpezirea în municipiul Arad.

Lupaş atribuie lipsa de acţiune a firmelor însărcinate pe seama certurilor interminabile dintre PNL şi PSD pe contracele de concesiune şi licitaţiile aferente.

„Când i-am rugat, atât pe cei din PNL cât şi pe cei din PSD să renunţe la certurile lor politice pe contractele atribuite firmelor de salubrizare, m-au ignorat. Acum arădenii sunt supăraţi pe reprezentanţii acestor partide şi pe bună dreptate! Nu trebuie să mire pe nimeni ca firmă din Deva însărcinată cu deszăpezirea nu a fost la datorie cu maximul de utilaje când ei sunt încă în litigiu cu Polaris, fostul partener al Primăriei Arad până când înţelegerea cu primarul Constantei, Radu Mazăre, probabil nu mai era pe placul lui Gheorghe Falca. Aşa s-au obişnuit de fapt şi PNL şi PSD, să facă înţelegeri ascunse, apoi să facă un scandal public între ei dacă nu au ajuns la o înţelegere, iar arădenii sunt cei care au de pierdut tot timpul”, declară Marin Lupaș.

Mai mulți arădeni au atras atenția consilierului independent că străzile Aradului, inclusiv artere principale, au fost tratate doar cu sare și nisip, fără vreo urmă de utilajele care în mod normal ar fi lucrat în condiții de vreme similare.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.