Marin Lupaș: „Nimeni nu a salvat Aradul în consiliul local, nici PSD, nici PNL”

Marin Lupaș: „Nimeni nu a salvat Aradul în consiliul local, nici PSD, nici PNL”

Consilierul local municipal independent Marin Lupaș a taxat PNL și PSD pentru circul politicianist făcut pe marginea unei probleme serioase: salubrizarea menajeră în Arad.

Consilierul independent Marin Lupaş consideră că PSD Arad dă dovadă de neseriozitate, inconsecvenţă şi lipsă de profesionalism în CLM, prelungirea contractului pe salubrizare fiind ultimul exemplu.

„Este ridicol circul electoral pe care îl face PSD în ultima perioadă, probabil considerând că arădenii îi vor aprecia şi îi vor vota la următoarele alegeri. În această atitudine ce se vrea fermă şi incisivă, se produce de fapt un spectacol de prost gust. Sâmbătă a avut loc o nouă ședință a CLM pentru prelungirea contractului cu firma care adună gunoiul în Arad, până se va realiza o nouă licitaţie, după ce PSD s-a opus vineri proiectului. Aşa cum mă aşteptam şi cum am spus de vineri, de această dată PSD a votat proiectul. Întrebarea este la ce foloseşte tot acest circ? Pentru ce este nevoie ca PSD-ul de sâmbătă să salveze Aradul de PSD-ul de vineri? Între ce spunea PSD vineri şi ce a spus sâmbătă este o diferenţă de la cer la pământ. De fapt, dânşii au arătat neseriozitate, interpretând diferit de la o zi la alta acelaşi cadru legal. Rămâne totuşi ca lăsând la o parte limbajul de lemn demn de epoca de aur, cei de la PSD să explice cum de vineri era un vid legislativ, iar sâmbătă nu mai era vid legislativ? De ce nu au găsit soluţii miraculoase pentru şedinţa de vineri?”, a spus consilierul municipal independent Marin Lupaș.

Acesta a sfătuit PSD și PNL să folosească sediile partidelor pentru circ politic, nu ședințele Consiliului Local Municipal. „În faţa acestor contradicţii, nu pot decât să presupun că PSD şi-a negociat cu PNL în noaptea de vineri votul de sâmbătă. De fapt, nimeni nu a salvat Aradul în consiliul local, nici PSD, nici PNL. S-a găsit o soluţie de compromis, până ce va putea organiza o licitaţie legală. Sper ca în perioada următoare cei de la PSD, la fel ca şi cei de la PNL, să folosească sediile partidelor pentru show politic, nu şedinţele Consiliului Local Municipal. Este regretabil că după ce anul trecut primarul Falcă a transformat CLM în circ politic, PSD este decis să îi copieze modelul în acest mandat. Cred că Aradul are suficiente probleme care trebuie rezolvate prin dialog real, nu este nevoie de circ electoral ieftin”, a concluzionat Marin Lupaș.

Foto: Arhiva

  1. In mod cert asa este. Se „zbat pentru cetateni” si psdistii si pnlistii pana dupa ce primesc votul la alegeri. Apoi, ii uita pentru urmatorii 4 ani!

    Raspunde
  2. PSD-PNL-ACEEASI MIZERIE

    Raspunde
  3. Adevarat d-le Lupas aceasta e rezolvarea.O solutie de compromis pina la organizarea unei licitatii legale.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.