Mai multe articole din rubrica "" ↑

Marin Lupaș: PÂNĂ CÂND mai trebuie să asistăm la ruperea podului de la Insula Mureș?!

Marin Lupaș: PÂNĂ CÂND mai trebuie să asistăm la ruperea podului de la Insula Mureș?!

Ruperea podului de pontoane de la Insula Mureș l-a făcut pe consilierul local municipal Marin Lupaș să răbufnească la adresa administrației locale.

Consilierul PRO România se luptă de ani de zile să convingă pe cei din PNL de necesitatea construcției unui pod pietonal sigur pentru arădenii de la Insula Mureș. Lupaș a reușit să convingă, însă Primăria trenează licitația pentru elaborarea studiului de fezabilitate de aproape un an.

„Administrația PNL nu a reușit în 15 ani de zile să asigure condiții de siguranță pentru arădenii care locuiesc pe Insula Mureș. Dar continuă să prezinte tot felul de „proiecte” mărețe de zeci de milioane de euro în prag de alegeri. Primăria nu a reușit în aproape 9 luni de zile să organizeze o licitație pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru pasarela pietonală promovată încă din 2016. Dar când e vorba de o lucrare de 10 MILIOANE de lei pentru achiziția și montarea pavajelor de tartan în locurile de joacă, totul se mișcă repede, studiul este făcut și imediat se și așterne materialul mai moale decât betonul”, a declarat Marin Lupaş.

În ultima ședință a Consiliului Local Municipal, Lupaș a solicitat lămuriri de la Direcția Tehnică privind licitația eșuată. Răspunsurile nu l-au convins pe consilier care crede că nu se dorește de fapt construcția podului pietonal, recurgându-se la tot felul tertipuri pentru a amâna demararea proiectului.

„Am întrebat în ședința CLM de ieri, pentru a 3-a oară, pe directoarea Direcției Tehnice dacă au reușit ceva cu licitația acelui S.F. pentru pasarelă? Răspunsul acesteia  a fost evaziv și fără justificări concludente pentru întreaga perioadă scursă din toamna anului trecut. Domnul primar-interimar a ridicat din umeri, PNL-ul decide până la urmă, nu dânsul, nu-i așa? PÂNĂ CÂND mai suportă arădenii așa o batjocură la adresa lor?”, a declarat Marin Lupaş.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.