Țânțarii și PERICOLUL transmiterii noului CORONAVIRUS. Ce spun specialiștii

Țânțarii și PERICOLUL transmiterii noului CORONAVIRUS. Ce spun specialiștii

Odată cu încălzirea vremii și apariția țânțarilor tot mai multă lume și-a pus întrebarea dacă aceștia pot transmite noul coronavirus de la o persoană infectată la una sănătoasă.

Temerile au fost întemeiate pe faptul că, se știe, țânțarii transmit alte boli.

Într-un studiu publicat joi de Institutul Naţional al Sănătăţii din Italia se afirmă însă că ţânţarii nu transmit coronavirusul, potrivit AFP.

„Testele au demonstrat că virusul, transmis ţânţarilor prin ingerarea de sânge infectat, nu a fost capabil de a se duplica”, se arată într-un comunicat de presă al Institutului.

Anterior, Organizația Mondială a Sănătății anunțase că nu există dovezi potrivit cărora SARS-CoV-2 s-ar transmite prin înțepătura țânțarilor.

  1. asta pana la proba contrara … asa , sa fim optimisti. oare pana acum de ce nu si-au pus intrebarea asta ? si porcaria asta de dezinfectie care se face doar in centru ? numai acolo stau tantarii ? vomita daca stau la periferie? sau sunt apatici, nu mai inteapa ?

    Raspunde
  2. in Vlaicu tintarii roiesc mai ceva ca si albinele. intereseaza pe cineva? nu. numai sa platim taxe si impozite ii intereseaza.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.