Marin Lupaș: „Voi vota cu gândul la arădeni, nu din interese şi calcule politice”

Marin Lupaș: „Voi vota cu gândul la arădeni, nu din interese şi calcule politice”

Marin Lupaş, primul candidat independent care a fost ales în Consiliul Local Municipal după Revoluție, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că va susține numai proiectele care servesc interesele arădenilor.

 „Am candidat pentru Primărie şi Consiliul Local Municipal pentru a promova anumite valori în care cred, alături de oameni în care cred. Mă bucur că am reuşit fără un partid mare în spate să ating obiectivul de a intra în CLM. Vreau să spun foarte clar care va fi poziţionarea mea: independent 100% faţă de jocurile politice. Nu voi susţine nici PNL, nici PSD, avem nevoie de o schimbare de substanţă pe care aceste partide nu pot să o aducă. Pe de altă parte, voi analiza toate proiectele depuse în CLM şi voi susţine toate proiectele care consider că servesc interesele arădenilor. Voi vota cu gândul la arădeni, nu din interese şi calcule politice. Le mulţumesc tuturor arădenilor care au fost la vot, celor care mi-au acordat câteva minute în campania electorală, celor care m-au votat. Cred în oameni și chiar cred că putem face o alternativă cu oameni onești care vor binele orașului nostru. Începem de la un dialog cu cei interesați de această alternativă și construim de acolo în mod sincer și transparent. Viitorul va demonstra, chiar dacă vom face un pic de bine, va fi de folos. Consider că acest mandat este o responsabilitate importantă şi vă promit că nu vă voi dezamăgi”, a spus declarat Marin Lupaş.

Alături de acesta, la conferința de presă au luat parte și patru dintre principalii săi colaboratori, alături de care va lansa, în perioada imediat următoare, o platformă de dialog politic.

Echipa lui Lupas

  1. oare daca dadeati cortina mai tare la o parte se vedeau Falca si Maduta in spate?

    Raspunde
  2. in interesul Aradului ai fost permanent gica contra ?

    Raspunde
  3. In sfarsit! Ca de caprari, fifori si cristea (el si ea) ne-am cam lamurit cum faceau opozitie degeaba.

    Raspunde
  4. Felicitari d-le Lupas.

    Raspunde
  5. Ce dracu cauta traseistul ala gras vlad botos langa dumneata? A lins in cur prin PNT, prin PNL acum a ajuns si aici… Daca stiam cu cine te inconjori nu te votam! Acu 4 ani urla la megafon alaturi de falca impotriva USL si acum nesimtitul apare din nou…..cata nesimtire….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.