Marius Sulincean, despre „îngrijorarea” lui Falcă în privinţa Companiei de Apă: „Vorbește de parcă nu ar ști că instituția este plină de clientela PDL”

Marius Sulincean, despre „îngrijorarea” lui Falcă în privinţa Companiei de Apă: „Vorbește de parcă nu ar ști că instituția este plină de clientela PDL”

Ca urmare a faptului că locuitorii din Vladimirescu au rămas patru ore fără apă, „primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a încercat să capitalizeze tema, uitând parcă, cu bună știință că instituția în cauză este un nucleu de protejați politic ai PNL (a se citi PDL)”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Arad.

„Suspectă atitudinea de falsă îngrijorare a primarului Falcă față de locuitorii din Vladimirescu, precum și tendința de răfuială cu «politicienii de la Judeţ, care protejează activitatea acestei companii». Păi, haideți să facem un exercițiu de memorie și să ne amintim de deloc discretul domn Iustin Cionca, menținut într-un post generos renumerat, pe care nu îl merită, la Compania de Apă. Același domn Cionca, confident și aliat, plimbat de primar pe la toate televiziunile în campania pentru alegerile europarlamentare. Gheorghe Falcă vorbește de parcă nu ar ști că instituția este plină de clientela PDL, oameni plasați politic fie de domnia sa fie de «marele său rival» din partid, Nicolae Ioțcu, în fel și fel de funcții”, a arătat Marius Sulincean, consilier judeţean al PSD Arad.

Acesta a completat: „Este exact ca și cum acești politicieni ar vorbi despre ei la persoana a treia și dintr-o dată dată li s-a deșteptat spiritul civic sau grija față de cetățeni și problemele lor. Asta pentru a ne reaminti că aceste personaje nu au și nici nu au avut vreodată o ideologie ci au urmărit întotdeauna interesul personal și al camarilei politice din care fac parte”.

  1. ba ce cacat de prosti nu mai aveti pe cine sa latre de bagati birtasu asta inainte??

    Raspunde
  2. patrexaripax pat. 16 iulie, 2015, 9:56 am

    cionca este un parvenit care traieste pe baii aradenilor

    Raspunde
  3. daca ar avea demnitate ar demisiona.dar cum nu are …….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.