Marius Sulincean: „După momentul T0 politicieni ca Igaş nu vor mai fi în politică”

Marius Sulincean: „După momentul T0 politicieni ca Igaş nu vor mai fi în politică”

PSD Arad îl ironizează pe senatorul Constantin Traian Igaş, care a declarat, într-un comunicat de presă, că „PSD Arad vorbeşte de funie în casa spânzuratului” şi că ar trebui ca acum să fie un moment T0 în politica românească.

„Este incredibil cum domnul Igaş ne vorbeşte despre un moment T0 în politică, după ce a fost unul dintre cei mai slabi miniştri în cel mai slab guvern din ultimi 25 de ani. Credem că după momentul zero despre care vorbeşte dânsul, politica se va face fără politicieni ca Igaş. După ce a tăiat pensii şi salarii, după ce a majorat TVA şi a făcut totul ca Băsescu să rămână preşedinte împotriva întregii naţiuni, persistă în a se oferi ca model. Amintim arădenilor că Igaş a obţinut un mandat de senator beneficiind de o lege absurdă şi după ce a obţinut mult mai puţine voturi decât contracandidatul său, regretatul Dorel Popa. Este inutil să îi mai spunem acestui senator care nu înţelege semnalul arădenilor că guvernul Ponta a finalizat autostrada Nădlac – Arad în colegiul său, că a redat pensiile şi salariile tăiate de Igaş, că reduce TVA pe care l-a majorat Igaş şi alţii ca el. El nu va ţine cont de aceste lucruri ci doar de legile propagandei de tip Băsescu – PDL”, a declarat, într-un comunicat de presă, consilierul judeţean Marius Sulincean.

„Domnul Igaş se erijează în protector al Aradului, uitând că guvernul din care făcea parte a vrut să desfiinţeze judeţul Arad! Domnul Igaş vorbeşte despre anchetele îndreptate împotriva lui Victor Ponta şi Liviu Dragnea şi se face că uită un lucru evident: aceştia nu sunt acuzaţi că au luat mită şi că sunt părtaşi la furtul din bani publici, în exercitarea mandatului primit de la cetăţeni! Noi cerem ca PNL să răspundă politic alături de Nicolae Ioţcu pentru că este părtaş la modul în care Ioţcu a administrat judeţul Arad şi banul public. Cu atât mai mult cu cât credem că banii obţinuţi ilegal mergeau şi către campaniile electorale ale PNL. Apropo, domnul Igaş crede că PSD nu trebuie să vorbească despre cazul Ioţcu, dar dânsul ce părere are despre acest caz? Cine a girat pentru Ioţcu? Cine l-a sprijinit? Chiar nu crede că ar trebui să comenteze aceste lucruri? PSD se simte îndreptăţit să comenteze corupţia din PNL legată de Ioţcu şi de alţi astfel de politicieni tocmai pentru că noi am atras atenţia, în numeroase situaţii, asupra suspiciunilor de corupţie din administraţia judeţeană controlată de PNL”, a mai spus Marius Sulincean.

  1. Sulicean diminutiv de la ” sulica” sau ” pulica”

    Raspunde
  2. Noi cei de la Fantanele i spunem tradatorul lui sulica acesta de suliceanu . A muscat mana omului care l- a hranit. Cu alte cuvinte un gunoi de om si pt cei care nu cred sa il intrebe pe primarul nostru tot membru psd !

    Raspunde
  3. Ce fata buhaita are ciochistul asta si ce tradator de profesie este sulica aesta .

    Raspunde
  4. Frstratul din Fantanele,intrebati ne pe noi cine este buhaitul ‘

    Raspunde
  5. IGAS SA TACA .VINE ANI SI DNA PESTE EL CURAND

    Raspunde
  6. LAMURITINE CINE ESTE

    Raspunde
  7. Toti sunt la fel !!! Niste sacali care se sfasie intre ei !!!

    Raspunde
  8. Dna ANI a trecut pe la Igas, nu a gasit nimic, urmeaza sa vina la ei!

    Raspunde
    • Chiar așa. Băescu a găsit totuși ceva de l-a pus ministru. Oare cum își permit aceștia să nu găsească nimic? În curând vom afla că nici ceilalți nu au nimic.

      Raspunde
  9. Buhaitul asta de Sulicica va ajunge mare politician !!!!!!!!!!!!!!!?,,ce mutrada de alcccooolist are !!!!!!!!!!

    Raspunde
  10. Recunosc sunt buhait . Scuze tata otlacan nu mai vreau la primarie cu fata asta de bidon turtit .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.