Marius Sulincean: „După ruşinea de a omite Moneasa de la repartiţia de fonduri, liberalii recurg acum şi la miniciună”

Marius Sulincean: „După ruşinea de a omite Moneasa de la repartiţia de fonduri, liberalii recurg acum şi la miniciună”

Liderul Grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean, Marius Sulincean, condamnă minciuna vehiculată de conducerea CJA, spune el, conform căreia Moneasa nu a primit niciun leu din partea lui Marinel Cionca, la repartizarea cotelor defalcate, pe motiv că primăria nu a formulat o cerere în acest sens.

Moneasa este doar una dintre multele localităţi pedepsite de PNL, în acest fel, pentru simplul motiv că sunt administrate de primari social-democraţi, afirmă Sulincean.

„Liderii liberali mint când fac public asemenea afirmaţii, sigur că primarul Ioan Nuţu Herbei a adresat Consiliului Judeţean o cerere prin care solicita fonduri pentru investiţii, după cum este şi normal. După opacitatea de care a dat dovadă în toată perioada anterioară acelei şedinţe de pomină, PNL Arad recurge acum la miniciuni pentru a evita oprobiul cetăţenilor. Până la urmă demersul politicianist al liberalilor de a aloca o sumă imensă pentru Ghioroc şi a ignora total o staţiune de interes naţional de anvergura Monesei spune totul despre relele intenţii şi amatorismul, conducerii CJA în materie de dezvoltare armonioasă a judeţului. Unicul criteriu după care s-au făcut aceste alocări a fost cel politic, nu au intrat în calcul argumente de ordin economic, logistic sau de interes turistic. Cine ştie ce alte minciuni ne va mai înşira în perioada următoare conducerea CJA care nu este capabilă să îşi asume sub raportul imaginii nici măcar propriile acţiuni”, spune Marius Sulincean, liderul Grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean.

 

  1. Dc nu faceți publică cererea primarului de Moneasa prin care solicită bani de la C.J.A?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.