Prima acțiune din anul 2019 a Serviciului de Voluntariat Montan, un SUCCES! Ce au făcut voluntarii (VIDEO)

Prima acțiune din anul 2019 a Serviciului de Voluntariat Montan, un SUCCES! Ce au făcut voluntarii (VIDEO)

Serviciul de Voluntariat Montan reprezintă o inițiativa care sprijină activitatea Serviciilor de Salvamont.

Prima acțiune a acestuia a avut loc weekend-ul trecut, în Munții Biharia. Voluntari din cadrul cluburilor arădene Veniți cu Noi și Hoinarii Zărandului au vopsit marcaje pe un traseu de aproximativ o oră, de la Cascada Dibarț până la Cimitirul de Vagoneți, pe crucea roșie. Au participat 11 persoane, din care trei copii.

„Dorim să desfășurăm cât mai multe actiuni de revopsire a marcajelor turistice. Traseele care vor fi revopsite sunt propuse de către Serviciile de Salvamont cu care colaborăm. Până în prezent colaborăm cu serviciile de Salvamont Arad, Bihor, Hunedoara, Petrosani, Săcele și Sibiu, urmând ca pe viitor să extindem această colaborare. Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre! Ne puteți contacta telefonic, la numărul 0726-344.344 sau pe email, la contact@voluntariatmontan.ro. Lista acțiunilor cu detalii legate de organizare o găsiți pe siteul  voluntariatmontan.ro, spune Nagy Arpad, organizator.

Acțiunea s-a desfășurat în colaborare cu Serviciul Salvamont – Salvaspeo Bihor și Arad, iar următoarea va avea loc în 6 – 7 aprilie, în Munții Apuseni, pe traseul Casa de Piatră – Padiș (triunghi albastru).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.