MĂRTURII CUTREMURĂTOARE din timpul ATACULUI ARMAT din California: „Să te rogi pentru noi!”

MĂRTURII CUTREMURĂTOARE din timpul ATACULUI ARMAT din California: „Să te rogi pentru noi!”

 

Un bărbat a povestit pentru ABC News că soția sa, care lucrează în centrul pentru tratarea persoanelor cu deficienţe comportamentale (Inland Regional Center) din San Bernardino, unde a avut loc, miercuri, un atac armat, l-a sunat în momentul în care a auzit împușcături în clădire.

„Tipul a venit lângă biroul ei și a început să tragă”, a declarat Marcos Aguilera, adăugând că soția lui și alte câteva persoane s-au blocat în acel moment în birou. „Apoi mi-a trimis un mesaj în care mi-a spus că mă iubește”, a mai spus el, precizând că soția sa a fost ulterior evacuată de forțele de ordine.

Un alt martor le-a povestit jurnaliștilor că fiica lui i-a trimis un mesaj în care i-a scris să se roage pentru ea și pentru colegii ei, pentru a scăpa cu viață deoarece cineva împușcă oameni în clădirea în care se află.

Cel puţin 12 persoane au fost împuşcate mortal, iar alte opt au fost rănite în incidentul armat care a avut loc în oraşul californian San Bernardino.

Atacul a avut loc la un centru pentru tratarea persoanelor cu deficienţe comportamentale (Inland Regional Center) situat în zona Waterman din San Bernardino, un orăşel de 200.000 de locuitori situat la 100 de kilometri est Los Angeles.

 

Sursa: huffingtonpost.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.