Video/ UPDATE: ATAC ARMAT în California: Cel puțin 14 persoane AU MURIT!

Mai multe împuşcături s-au auzit, miercuri, în San Bernardino (SUA), la 100 de kilometri est de Los Angeles, la un centru pentru tratarea persoanelor cu deficienţe comportamentale (Inland Regional Center). Paisprezece persoane au murit, iar alte 17 au fost rănite în incidentul armat.

Conform CBS Los Angeles, iniţial au fost raportate cel puţin 20 de victime. Informaţia fusese publicată pe contul de Twitter al Poliţiei.

Autorităţile le-au solicitat tuturor şoferilor să evite zona din jurul „Inland Regional Center”.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie din San Bernardino a declarat că echipe speciale ale poliţiei (SWAT) verifică atent clădirile din împrejurimi în căutarea autorului sau autorilor atacului armat, forţele de ordine încercând să securizeze clădirea.

Conform sursei citate, cel mult trei persoane au tras, care sunt foarte bine înarmate şi ar putea fi protejate de veste antiglonţ.

Surse diferite au declarat, citând FBI şi Departamentul de pompieri, că între suspecţi şi forţele de poliţie au loc schimburi de focuri.

Un bărbat a declarat pentru ABC News că soţia sa, care lucrează la Inland Regional Center, a văzut unul dintre trăgători.

Mai mult, acesta a susţinut că soţia sa a scăpat pentru că s-a încuiat în birou, împreună cu alte persoane.

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.