UPDATE/ Mașină INCENDIATĂ „în stil mafiot” (GALERIE FOTO)

UPDATE/ Mașină INCENDIATĂ „în stil mafiot” (GALERIE FOTO)

Incendiu violent în această dimineață în localitatea Vladimirescu, pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins o mașină.

În această dimineață în jurul orelor 05.30, echipajul de stingere de la Punctul de Lucru Vladimirescu al Detașamentului de Pompieri Arad a intervenit în localitatea Vladimirescu pentru stingerea unui incendiu la un autoturism. În momentul sosirii echipajului de intervenție, autoturismul ardea violent în interior. După aproximativ 15 minute incendiul a fost stins. În urma cercetărilor s-a stabilit că și cauză probabilă „folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului”.

Update 1/ A fost prins autorul incendierii, este vorba despre un localnic în vârstă de 60 de ani.

„Polițiștii comunei Vladimirescu cercetează un bărbat de 60 de ani din aceeași localitate, care în noaptea de 10 spre 11 august, folosind benzină, ar fi incendiat un autoturism parcat pe strada General Vasile Milea din localitate. Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale, pe numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

UPDATE 2/ Bărbatul care a incendiat noaptea trecută un autoturism în localiateta Vladimirescu a fost reținut de polițiști. „Bărbatul de 60 de ani, cercetat pentru distrugere prin incendiere a unui autoturism, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Arad. Acesta urmează să fie prezentat magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto 1: Arhivă

Galerie foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.