Mașinile parcate aiurea, ridicate de polițiști, iar șoferii amendați (GALERIE FOTO)

Mașinile parcate aiurea, ridicate de polițiști, iar șoferii amendați (GALERIE FOTO)

Nouă șoferi au parcat la voia întâmplării, blocând traficul rutier sau accesul la trecerile de pietoni și s-au ales cu automobilele ridicate.

Acești conducători auto au fost amendați de polițiștii locali cu atribuții de circulație pe drumurile publice, după ce pe parcursul unei singure zile aceștia din urmă au dispus marți, 8 iulie 2019, ridicarea de către angajații S.C. RECONS S.A. a autovehiculelor staționate neregulamentar pe Bulevardul Revoluției, în Piața Avram Iancu, dar și în alte zone din municipiu.

Alți cinci arădeni care au parcat neregulamentar pe spaţiile verzi de pe străzile Ulmului, Lăcrămioarelor și Tiberiu s-au ales cu amenzi.

În aceiași zi, polițiștii locali ai Serviciului Ordine Publică și Circulație au sancţionat contravenţional cei cinci şoferi pentru că au dat dovadă de indiferenţă şi nepăsare în ceea ce priveşte spaţiile verzi din municipiu, iar legal nu au respectat prevederile Legii 24/2007, privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților.

Sancţiunile aplicate în acest caz au fost în cuantum de total de 800 lei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.