Meci de VOLEI masculin- JUNIORI: Victoria SPECTACULOASĂ a echipei ARĂDENE. AFLĂ detalii despre meci și clasamentul actual (GALERIE FOTO: Marius Buta)

Meci de VOLEI masculin- JUNIORI: Victoria SPECTACULOASĂ a echipei ARĂDENE. AFLĂ detalii despre meci și clasamentul actual (GALERIE FOTO: Marius Buta)

Echipa arădeană de volei masculin- juniori a obținut o victorie spectaculoasă în fața echipei din Blaj.

Astăzi, 22 ianuarie, începând cu ora 12,  în incinta Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Arad, a avut loc meciul retur din cadrul campionatului național de juniori, iar arădenii au obținut un rezultat final demn de felicitări: 3-0. Victoria a fost obținută datorită blocajului foarte bine organizat, greu depășit de băieții de la CSS Blaj.  Totodată, preluarea a fost destul de precisă, facilitând construcția fazelor de atac.

Echipa arădeană, UVVG ProVolei Arad, antrenată de Marius Mascovits, a fost compusă din: Tocoian Filip (căpitan), Katona Tihamer, Bence Hac, Rodina Sergiu, Balazs Csizsar, Toader Darie, Nan Kevin, Alexandru Ciubotariu, Patric Creta și Mihalescu Daniel.

Sunt mândru de jucători și cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale baieților din acest sezon, de până acum. Asta înseamnă că se poate și avem așteptări și speranțe mari pentru meciurile următoare, respectiv cu echipele din Râmnicu-Vâlcea și Craiova”, a declarat antrenorul, Marius Mascovits.

Clasamentul în prezent, potrivit frvolei.ro, site-ul oficial al Federației Române de Volei:

clasament juniori seria C

Galerie Foto: Marius Buta

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.