Meditaţii gratuite la limba română și matematică pentru 60 de elevi din comuna Socodor

Meditaţii gratuite la limba română și matematică pentru 60 de elevi din comuna Socodor

Zeci de elevi de la Școala Gimnazială „Iustin Marşieu” din Socodor vor beneficia de meditații gratuite la limba română și la matematică în cadrul proiectului „Creşterea performanţelor şcolare ale elevilor din Socodor”.

Acesta este derulat în perioada noiembrie 2016 – aprilie 2017 de Asociația PAEM Arad în parteneriat cu Comuna Socodor și Școala Gimnazială „Iustin Marșieu”.

Potrivit reprezentanților PAEM, „proiectul urmăreşte îmbunătăţirea rezultatelor şcolare ale copiilor din clasele  VI – VIII şi crearea unor exemple de bune practici pentru celelalte şcoli din mediul rural. Meditațiile gratuite vor fi susținute de profesorii de limba română și matematică de la Școala Gimnazială «Iustin Marșieu» din Socodor.  În concret, cu fiecare clasă se vor organiza cate 2 ore de meditaţii pe săptămână la fiecare materie, pe o perioadă de 6 luni. În cadrul proiectului vor avea loc şi întâlniri între cadrele didactice şi părinţii pentru a sublinia importanţa şi oportunităţile  generate de creşterea nivelului de pregătire în vederea creării un parteneriat real între şcoală şi părinţi, spre binele copiilor.”

Bugetul proiectului este de 34937 de lei.

  1. dorim si rezultate in afara de propaganda.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.