Mediul de afaceri arădean, invitat la consultări cu Camera de Comerț Arad și Camera de Comerț a României

Mediul de afaceri arădean, invitat la consultări cu Camera de Comerț Arad și Camera de Comerț a României

Reprezentanții mediului de afaceri arădean au ocazia să îşi exprime opiniile cu privire la problemele cu care se confruntă în activitatea lor în cadrul unei consultări realizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, care va avea loc în perioada 20-27 ianuarie 2020.

Scopul acestui demers este de a identifica problemele pe care le întâmpină antreprenorii în derularea afacerii, dar și a factorilor care creează impedimente în dezvoltarea acesteia, informează CCIA Arad.

„Camera de Comerţ exprimă o poziţie comună a agenţilor economici din judeţul Arad în dialogul cu autoritățile publice. Consider că puterea noastră stă în independența cu care putem promova în discursul public temele de interes major pentru firmele din Arad, din România: nevoia de predictibilitate, echitate, simplificarea legislației, reducerea birocrației, stimularea investițiilor şi a inovării. Invit toţi agenţii economici să se alăture acestui demers şi să trimită observaţiile lor despre problemele cu care se confruntă în activitatea economică”, informează Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad.

Răspunsurile oferite de către companiile din judeţul Arad vor constitui bază pentru realizarea unui material la nivel naţional – o sinteză a problemelor identificate – care va fi înaintat decidenţilor politici la nivel local şi naţional în vederea îmbunătăţirii activităţii economice.

Observaţiile şi propunerile se transmit la adresa ccia@ccia-arad.ro, până la data de 27 ianuarie 2020.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.