Accident cu CINCI VICTIME în CENTRUL Aradului (UPDATE + FOTO)

Accident cu CINCI VICTIME în CENTRUL Aradului (UPDATE + FOTO)

Un accident rutier în care au fost implicate cinci persoane a avut loc în jurul orei 19, pe un bulevard din centrul Aradului.

Potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad, accidentul a avut loc pe Bulevardul Vasile Milea, colț cu strada Nicolae Grigorescu. În incidentul rutier au fost implocate două autoturisme în care se aflau cinci persoane, una dintre acestea rămânând încarcerată.

UPDATE: O femeie a fost transportată la spital de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. „Persoana încarcerată, femeie, a fost scoasă din mașină. Este stabilă și în viață. Din cauza accidentului nu se puteau deschide ușile de la autoturism. Celelalte patru persoane implicate în accident refuză transportul la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

UPDATE 1/ „Astăzi, în jurul orei 19, o arădeancă de 66 ani a condus un autoturism pe strada Nicolae Grogorescu înspre Bulevardul.Revoluției și ajungând la intersecția cu BulevardulVasile Milea, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție, fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus  de o femeie de 45 ani, din Arad, care circula pe Bulevardul. Vasile Milea înspre strada I.C.Brătianu. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a femeii de 66 de ani. Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul etilotest și nu se aflau sub influența alcoolului. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Sursă foto 1: Facebook

Foto: ISU Arad

 

  1. Locuitor din zonă 20 ianuarie, 2020, 7:52 pm

    Din cauza fluxului auto crescut de pe splaiul Praporgescu,și b-dul V.Milea, două artere intens circulate,în zonă au loc destul de des accidente de circulație.Se impune rapid semaforizarea acestei intersecții.Cei în drept să rezolve situația până evenimentele nedorite nu se soldează cu victime.Poate unul dintre consilierii locali,preocupat de cum se circulă în oraș,va face demersuri în sensul fluidizării și securizării circulației în această intersecție periculoasă.Arădenii o cer!

    Raspunde
    • Tot locuitor din zona 21 ianuarie, 2020, 5:39 am

      Cred ca ar fi mai eficient daca s-ar schimba sensul de mers pe Vasile Milea adica sa se circule dinspre Potgoria spre primarie si nu invers ca si pana acum, iar sesnul de mers de la primare spre Potgoria sa fie preluat de Splaiul General Praporgescu.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.