Membrii Foto Club Arad, prezenți la un vernisaj de fotografie la Bekescsaba

Membrii Foto Club Arad, prezenți la un vernisaj de fotografie la Bekescsaba

A fost un sfârșit de săptămână plin pentru membrii Asociației Foto Club Arad, care au participat la un workshop foto la Gyula și la un vernisaj de fotografie la Bekescsaba.

O delegaţie alcătuită din 18 reprezentanţi ai Asociaţiei s-a deplasat în Ungaria, la invitația Atelierului Foto Marvany din Bekescsaba.

Programul zilei de sâmbătă a fost unul deosebit. După vizitarea vechiului sediu al băilor termale din Gyula (transformat acum în muzeu) și a vechiului Castel Almasy, dar și fotografierea unor locuri interesante din oraş,  la ora 17.00 a avut loc deschiderea vernisajului găzduit de Casa de Cultură Lencsesi din Bekescsaba. Cele 50 de imagini au fost realizate de 12 dintre membrii clubului arădean: Mircea O. Boran Art. AAFR, Alexandru David, Paul Draga, Gigi Cresta, Doru W. Gomboș, Monica Szentes, Octavian Iolu, Ovidiu Cosma, Sorin Rechițan, Sorin Cotoc, Octavian Silaghi și Ovidiu Filip.

La deschiderea expoziţiei au luat cuvântul: Nagy Emese, reprezentanta Casei de cultură, Dr. Pap Istvan, critic de artă şi cei doi preşedinţi de club: Katona Peter, respectiv Mircea O. Boran.

La finalul vernisajului Dna. Prof. Bukvai Istvanne i-a încântat pe participanți cu vocea ei.

Seara s-a încheiat cu o cină festivă.

Expoziţia mai poate fi vizitată până în data de 23 septembrie, Casa de Cultură Lencsesi din Bekescsaba.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.